Jake Bugg - Someone Told Me

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Jake Bugg
Producer:Jason Hart
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:36Jake BuggMercury
06025 3712877
Album
CD
12/10/2012

Jake Bugg   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lightning Bolt13/10/20123510
Broken15/02/2014661
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jake Bugg20/10/20122128
Shangri La23/11/2013327
On My One25/06/2016481
Hearts That Strain09/09/2017791
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Royal Albert Hall [DVD]20/12/2014182
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Jake Bugg - Someone Told Me (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
I do like this!

alleyt1989
***
Nice but ends a bit too soon. 3.5.

gherkin
*****
Deze jonge artiest heeft al wat fijne nummers gemaakt en dit hoort daar ook wel bij.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?