Jack feat. Ashafar - Leven

Cover Jack feat. Ashafar - Leven
Digital
Rotterdam Airlines 886448097396 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Producer:La$$a
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/11/2019 (Positie 50)
Laatste week notering:30/11/2019 (Positie 96)
Piekpositie:50 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:19715 (111 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 50 / Weken: 4

Tracks

01/11/2019
Digital Rotterdam Airlines 886448097396 [nl] / EAN 0886448097396
Toon detailsAlles beluisteren
1.Leven
2:08
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:08LevenRotterdam Airlines
886448097396
Single
Digital
01/11/2019

Jack   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Op de weg13/04/20196417
Cheeba (Jack x 3robi)13/07/2019541
Tijdbom17/08/2019376
Tot de dood24/08/2019821
Leven (Jack feat. Ashafar)09/11/2019504
Highway23/11/2019881
Langzaam (Delany & Jack)01/02/2020811
I Don't Wanna Die (KM feat. Jack)15/02/2020572
Mess (Jack & Ashafar)04/04/2020851
100 (Jack & Dopebwoy)25/04/2020841
Fake (Zack Ink feat. Jack)03/10/20201001
Wereldklasse17/10/2020631
Noncha (Jack feat. 3robi & SRNO)27/02/2021731
Platzak (Esko, Bigidagoe & Jack feat. Vic9)19/06/2021354
Taxi23/04/2022307
Liegen (Jack & Josylvio)30/07/2022283
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plan A24/08/2019337
Traplove25/04/202055
Plan B26/12/2020109
 

Ashafar   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Streets (Josylvio & Moeman feat. Hef, Adje, JoeyAK, Ashafar & LaFunky)10/11/2018282
Andale (Josylvio feat. Ashafar & Mario Cash)10/11/2018821
Panamera23/03/20192328
Rockstar20/04/2019552
Lamborghini (Ashafar feat. Josylvio)10/08/201988
Wayway10/08/2019274
Scherp (Ashafar feat. Kevin)21/09/2019166
Ta mere (Ashafar feat. Riffi)28/09/2019422
Perkies28/09/2019831
Gooische G28/09/2019921
Schuif (LA$$A, Ashafar & Sjaak feat. Young Ellens)26/10/2019386
Leven (Jack feat. Ashafar)09/11/2019504
Wij Rulen de nacht (Bizzey feat. Ashafar & Ramiks)23/11/2019861
Walou (Sevn Alias feat. Ashafar)07/12/2019571
Dinero (3robi feat. Ashafar)21/12/2019491
Ewa (Josylvio & Ashafar)01/02/2020195
Mama bid (Josylvio, Ashafar, Moeman & KA)07/03/2020383
Guala (Josylvio, Ashafar, Moeman & KA)21/03/2020741
Mess (Jack & Ashafar)04/04/2020851
Medellin (Ashafar feat. Larry)11/04/2020572
Nooit thuis (Boef feat. Ashafar)20/06/2020116
Ferrari04/07/2020412
Mocro Sh*t08/08/20202011
Coca (Ashafar feat. Mula B)12/09/2020393
Bye Bye Bye (Ashafar & SRNO feat. Lijpe)26/09/2020442
Scooter (Yssi SB feat. Qlas & Blacka, Ashafar & ADF Samski)31/10/2020113
Barrio (Ashafar feat. Morad)20/02/2021611
Nike Tech (Ashafar feat. Mula B, Josylvio, 3robi & JoeyAK)20/03/20211115
AMS - BCN (Ashafar feat. Morad)17/07/2021463
Tot laat (Ashafar feat. Boef & SRNO)18/09/2021195
Ruig06/11/2021731
Givenchy (Ashafar feat. Dopebwoy & SRNO)20/11/2021641
Voor jou (Ashafar, Lijpe & Trobi)04/12/2021581
Amsterdam (Cristian D feat. $hirak, Brysa & Ashafar)22/01/2022128
Parapapa29/01/2022921
Cantona (3robi & Ashafar)12/02/2022791
Wishlist (Ashafar, Ronnie Flex & Trobi)26/02/2022402
Ik hoor je (Ice feat. DYSTINCT, Ashafar & YAM)02/04/20221001
Zo diep28/05/2022501
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Aanslag21/10/2017124
Takeover19/05/2018232
Asha27/04/2019223
La vie28/09/2019314
Hella Cash Gang Vol. 2 (Josylvio, Ashafar & Moeman)21/03/202038
Mocro Sh*t26/09/202049
Etappes20/11/2021115
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1Jack feat. Ashafar - Leven (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒┌∩┐Sh (◣_◢) it┌∩┐ ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?