Jack - Taxi

Cover Jack - Taxi
Digital
Avalon 196589085375 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/04/2022 (Positie 40)
Laatste week notering:14/05/2022 (Positie 49)
Piekpositie:30 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:15101 (246 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 30 / Weken: 4

Tracks

17/04/2022
Digital Avalon 196589085375 [nl] / EAN 0196589085375
Toon detailsAlles beluisteren
1.Taxi
2:31
2.Taxi (Instrumental)
2:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:31TaxiAvalon
196589085375
Single
Digital
17/04/2022
Instrumental2:31TaxiAvalon
196589085375
Single
Digital
17/04/2022

Jack   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Op de weg13/04/20196417
Cheeba (Jack x 3robi)13/07/2019541
Tijdbom17/08/2019376
Tot de dood24/08/2019821
Leven (Jack feat. Ashafar)09/11/2019504
Highway23/11/2019881
Langzaam (Delany & Jack)01/02/2020811
I Don't Wanna Die (KM feat. Jack)15/02/2020572
Mess (Jack & Ashafar)04/04/2020851
100 (Jack & Dopebwoy)25/04/2020841
Fake (Zack Ink feat. Jack)03/10/20201001
Wereldklasse17/10/2020631
Noncha (Jack feat. 3robi & SRNO)27/02/2021731
Platzak (Esko, Bigidagoe & Jack feat. Vic9)19/06/2021354
Taxi23/04/2022304
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Plan A24/08/2019337
Traplove25/04/202055
Plan B26/12/2020109
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?