J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy - Un día (One Day)

Cover J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy - Un día (One Day)
Digital
Universal 20UMGIM38540

Charts

Binnenkomst:01/08/2020 (Positie 82)
Laatste week notering:08/08/2020 (Positie 39)
Piekpositie:39 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:20403 (81 Punten)
Airplay:01/08/2020 / Piek: 40 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 37 / Weken: 2
nl  Piek: 39 / Weken: 2
be  Tip (V)
  Tip (W)

Tracks

24/07/2020
Digital Universal 20UMGIM38540 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Un día (One Day)
  3:51
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:51Un día (One Day)Universal
20UMGIM38540
Single
Digital
24/07/2020

J Balvin   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ginza03/10/2015835
Hey Ma (Pitbull & J Balvin feat. Camila Cabello)20/05/2017921
Mi gente (J Balvin & Willy William)15/07/2017131
X (Nicky Jam x J Balvin)17/03/2018525
I Like It (Cardi B, Bad Bunny & J Balvin)21/04/20183025
Say My Name (David Guetta, Bebe Rexha & J Balvin)22/09/20181032
I Can't Get Enough (Benny Blanco, Tainy, Selena Gomez & J Balvin)09/03/2019864
Contra la pared (Sean Paul & J Balvin)23/03/2019991
Loco contigo (DJ Snake & J Balvin feat. Tyga)22/06/2019334
China (Anuel AA / Daddy Yankee / Karol G / Ozuna / J Balvin)03/08/20192713
Que calor (Major Lazer feat. J Balvin & El Alfa)21/09/2019911
Ritmo (Bad Boys For Life) (Black Eyed Peas x J Balvin)16/11/20197211
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/2020392
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vibras02/06/2018283
Oasis (J Balvin & Bad Bunny)06/07/20191710
Colores28/03/2020345
 

Dua Lipa   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be The One20/02/20161126
Hotter Than Hell18/06/20163220
No Lie (Sean Paul feat. Dua Lipa)17/12/20161421
Scared To Be Lonely (Martin Garrix & Dua Lipa)04/02/2017332
New Rules22/07/2017149
Homesick23/12/20171420
IDGAF20/01/2018830
One Kiss (Calvin Harris & Dua Lipa)14/04/2018145
Electricity (Silk City & Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson)15/09/20181325
Kiss And Make Up (Dua Lipa & Blackpink)27/10/2018486
Don't Start Now09/11/2019540
Physical08/02/20201523
Break My Heart04/04/20201219
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/2020392
Hallucinate01/08/2020612
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dua Lipa10/06/20176163
Future Nostalgia04/04/2020219
 

Bad Bunny   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Like It (Cardi B, Bad Bunny & J Balvin)21/04/20183025
Mia (Bad Bunny feat. Drake)20/10/20182711
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/2020392
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Oasis (J Balvin & Bad Bunny)06/07/20191710
YHLQMDLG07/03/2020278
 

Tainy   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Can't Get Enough (Benny Blanco, Tainy, Selena Gomez & J Balvin)09/03/2019864
Un día (One Day) (J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy)01/08/2020392
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.86J Balvin / Dua Lipa / Bad Bunny / Tainy - Un día (One Day) (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?