Ismo feat. Soufiane Eddyani - Blijven geloven

Cover Ismo feat. Soufiane Eddyani - Blijven geloven
Digital
Ismo 1165295068 (nl)

Nummer

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/10/2016 (Positie 62)
Laatste week notering:29/10/2016 (Positie 62)
Piekpositie:62 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:22127 (39 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 62 / Weken: 1

Tracks

21/10/2016
Digital Ismo 1165295068 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Blijven geloven
  3:19
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19Blijven gelovenIsmo
1165295068
Single
Digital
21/10/2016

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morocash28/05/20165312
Puur (Lijpe feat. Ismo)29/10/2016224
Blijven geloven (Ismo feat. Soufiane Eddyani)29/10/2016621
Comes And Goes03/12/2016663
Media14/01/2017522
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017136
Met zjnoen opstaan (Lijpe & Ismo)22/04/2017762
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Eh niffo30/09/2017801
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018342
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Zeg me (Lijpe x Ismo)05/05/2018952
Ntiya (Ismo feat. Latifah)30/06/2018991
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/2015421
Nu of nooit30/01/20161632
De waarheid 214/01/2017417
Transformatie23/12/2017816
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/2018229
Onverwachts30/06/2018108
 

Soufiane Eddyani   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
God vergeef me01/10/2016447
Blijven geloven (Ismo feat. Soufiane Eddyani)29/10/2016621
Een dief als broer11/02/2017265
Salam (Boef & Soufiane Eddyani)18/03/2017314
Zina16/09/2017184
Tranquille (Soufiane Eddyani feat. Ali B)09/12/20173010
Amsterdam Marrakech (Ali B feat. Ahmed Chawki, Soufiane Eddyani & Brahim Darri)26/05/2018711
Mamacita06/10/2018661
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

De Tsjap
****
Na het LIL Kleine nummer "vakantie" met 277.000 views op de eerste dag de meest en snelst geviewde plaat van de Benelux dit jaar.
Helaas vind ik Ismo een rapper die het van de beats moet hebben (soms zijn die hemels) en hier vind ik die minder. De rol van Eddyani blijft beperkt tot het refrein.
Zal in de hele Benelux een hit worden, maar ik had meer verwacht.

Snormobiel Beusichem
*
▒ Afschuwelijke plaat, afschuwelijk arrogante dialect, tekst slaat nergens op, kortom meteen afschieten naar Mars of Venus ☺!!!

Jeroen68
*
Doe mij maar een instrumentale versie.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?