Ismo feat. LouiVos & Hef - Niet gespeeld

Nummer

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Hef   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mandela (SBMG met Sevn Alias, Louis, D-Double, Lijpe en Hef)10/10/2015588
Morgen weer (Hef feat. Dio & Jonna Fraser)26/12/2015991
Narcos (Broederliefde feat. SBMG, Jonna Fraser, Hef, Ronnie Flex & RMB)07/05/2016891
Mbongo (Rollàn feat. Josylvio & Hef)24/09/2016952
Dope Game (Sevn Alias feat. Hef)19/11/2016781
Ingang (Equalz feat. Hef)03/12/2016816
Bijna (Hef feat. Lil Kleine)24/12/2016692
Muhammad Ali (Childsplay feat. Hef, Boef, Lijpe & MocroManiac)24/12/2016952
Hustlers (Hef feat. Sevn Alias, D-Double & SBMG)31/12/2016891
Double Up (Josylvio, Hef & Kevin)06/05/2017532
Batterij (Lil Kleine feat. Hef)01/07/2017342
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
Allemaal voor niks (Kevin feat. Hef & Vic9)19/08/2017682
Wejo (Bangbros, Hef & Murda feat. Kevin)14/10/2017762
Merry (Nafthaly Ramona, Bizzey & Hef)18/11/20172020
Hoop25/11/2017722
Als ik naar huis ga (Hef feat. Kevin & Sevn Alias)23/12/2017422
Life is geen Game (Hef feat. Lijpe & Crooks)23/12/2017581
Roley (Hef feat. Josylvio)23/12/2017741
Kan niet terug (Hef feat. Vic9, Feis & Rich)23/12/2017821
Misdaad23/12/2017901
Op je hoede (Josylvio feat. Hef & Moeman)03/03/2018413
Knowledge (Esko feat. Emms, Hef & Kevin)28/04/2018581
Jalla (F1rstman, Hef & Poke feat. Pyramids)21/07/2018961
Niet huilen (Hef feat. Kevin & Jayboogz)01/09/2018791
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hefvermogen17/04/2010652
Papierwerk24/11/20121210
Freddy & Bundy (Crooks & Hef)16/11/2013381
1326/12/20152026
Ruman31/12/2016720
Bruin brood (Bangbros, Hef & Murda)28/10/2017106
Geit23/12/2017339
 

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morocash28/05/20165312
Puur (Lijpe feat. Ismo)29/10/2016224
Blijven geloven (Ismo feat. Soufiane Eddyani)29/10/2016621
Comes And Goes03/12/2016663
Media14/01/2017522
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017136
Met zjnoen opstaan (Lijpe & Ismo)22/04/2017762
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Eh niffo30/09/2017801
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018342
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Zeg me (Lijpe x Ismo)05/05/2018952
Ntiya (Ismo feat. Latifah)30/06/2018991
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/2015421
Nu of nooit30/01/20161632
De waarheid 214/01/2017417
Transformatie23/12/2017816
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/2018221
Onverwachts30/06/2018108
 

LouiVos   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Juice (Mula B & LouiVos)04/02/2017583
Sinds een puber (LouiVos X Kingsize X 3robi)18/02/2017971
Donnie Bankoe Barkie (Mula B, LouiVos & 3robi)18/03/2017641
Ex (LouiVos feat. Webb)08/04/20171117
Gespend (Architrackz, LouiVos & Mula B)06/05/2017633
Fransman (LouiVos feat. Bartofso & Mula B)03/06/2017791
David Beckham24/06/2017931
Meijers15/07/2017851
Appelsap 2017 (Rotjoch United feat. MocroManiac, Eves Laurent, Jozo, LouiVos, SBMG, Pietju Bell & Kempi)05/08/2017761
Where I Come From (Zack Ink feat. LouiVos & 3robi)16/09/2017781
Chap die Rappers (LouiVos feat. Mula B, 3robi, Kingsize & Iliass)04/11/2017471
Darbas (3robi feat. Mula B & LouiVos)09/12/2017512
Lit (Famke Louise x LouiVos)27/01/2018162
Ewa (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)24/02/20182513
Strand (Mula B feat. LouiVos)14/04/2018971
Nog steeds (LouiVos feat. 3robi & Idaly)16/06/2018206
Ga los (LouiVos feat. Scarface)14/07/2018731
Zij wilt meer (LouiVos feat. Bizzey)14/07/2018931
Homies tuchten (LouiVos feat. Mula B)14/07/2018961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vostape Vol. 1: Congo Johnny Depp15/07/2017717
Vostape Vol. 2: Ik Chap die rappers in me eentje04/11/201764
Exotische wapens14/07/2018211
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?