Ismo feat. Henkie T - Strijders

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morocash28/05/20165312
Puur (Lijpe feat. Ismo)29/10/2016224
Blijven geloven (Ismo feat. Soufiane Eddyani)29/10/2016621
Comes And Goes03/12/2016663
Media14/01/2017522
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017136
Met zjnoen opstaan (Lijpe & Ismo)22/04/2017762
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Eh niffo30/09/2017801
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018342
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Zeg me (Lijpe x Ismo)05/05/2018952
Ntiya (Ismo feat. Latifah)30/06/2018991
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
Niet voor mij (Ismo & Madina)19/01/20193611
Aan de kant (Ismo feat. Lijpe, Riffi & Fatah)26/01/2019531
Zme3 (Glades, Ismo & 3robi)16/02/2019621
Hmed Rabi (Lijpe feat. Achie Touf & Ismo)20/07/2019701
Summer (Madina feat. Ismo)20/07/2019991
Tot de dood (Ismo feat. Lijpe)23/11/2019343
Voor elkaar (Ismo & Madina)25/01/2020931
Mute (Défano Holwijn feat. Ismo)29/02/2020981
Snap (Ismo feat. Nass)11/07/2020791
Combos (Ismo, Nass & Riffi)22/08/2020981
Te laat (Ismo, Madina & Nass)16/01/2021931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/2015421
Nu of nooit30/01/20161632
De waarheid 214/01/2017417
Transformatie23/12/2017816
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/2018240
Onverwachts30/06/2018108
Gedachtegang26/01/2019312
Power30/11/2019154
Spiegelbeeld13/02/2021154
 

Henkie T   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
On My Way (Latifah feat. Henkie T & Navi)16/09/2017569
Quatro Baby (MocroManiac feat. Latifah & Henkie T)21/07/2018541
4 Donnies20/10/2018582
Jealous op Me Life (Henkie T feat. KM)05/01/2019492
F.A.C.T.S. (Jacin Trill & Henkie T)19/01/2019352
Hans betaalt de schade (Delivio Reavon, LA$$A & Mr.Ontspannen feat. Chivv & Henkie T)02/03/2019688
Yusu16/03/2019611
Love Is Fake (Henkie T feat. Lijpe)20/04/2019422
Ballin' (Equalz feat. Henkie T & Dopebwoy)04/05/2019484
DomDoen (Henkie T feat. Jonna Fraser)06/07/2019556
Snelle jongen dunne jasje (Henkie T & JoeyAK)10/08/2019914
Pina/Some More05/10/2019185
Niet meer (Henkie T feat. Elliven & Syllisjk)05/10/2019414
Fuik (Henkie T feat. Dopebwoy)05/10/2019592
Libie05/10/2019741
Dior Money (Jonna Fraser feat. Frenna & Henkie T)26/10/201997
Buzzdown (Jacin Trill feat. Henkie T)15/02/2020841
Humble (Henkie T feat. Sevn Alias)21/03/2020811
Niet lief (Henkie T feat. Qlas & Blacka)25/04/2020568
Get It All (Bryan Mg, Boef & Henkie T)27/06/2020145
Dom Pérignon (Qlas & Blacka, Henkie T, Murda & Jonna Fraser)25/07/20201315
Shawty Is A Freak (Henkie T & Bryan Mg feat. Yssi SB & Frnkie)01/08/2020239
Roadrunner (Henkie T feat. Lijpe)29/08/2020283
Profiteren (Henkie T feat. Kevin)29/08/2020381
Monsieur (Henkie T feat. 3Robi)05/09/2020581
Spiritual ($hirak feat. Henkie T, Boef & ADF Samski)19/09/2020217
Zoveel tegenslagen (JoeyAK & Henkie T)03/04/2021881
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Visionair05/10/2019452
Netwerk29/08/2020115
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?