Ismo feat. Ali B, Vic9 & Kempi - Allang

Nummer

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Ali B   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar gaat dit heen? (Ali B & Karima)26/04/2003573
Ik ben je zat (Ali B feat. Brace)19/06/2004233
Wat zou je doen (Marco Borsato & Ali B)18/09/2004125
Leipe Mocro Flavour (Ali B feat. Brace & Yes-R)26/03/2005218
Hartendief (Brace feat. Ali B)20/08/2005513
Het kind (Brace feat. Ali B & J-Rock)05/11/2005357
Wat zullen we drinken (7 dagen lang) (Bots met Ali B)05/11/2005981
Ghetto Remix (Akon feat. Ali B & Yes-R)18/02/2006216
Rampeneren (Ali B feat. Yes-R & The Partysquad)29/04/2006619
Hard To Get (Gio feat. Ali B, Party Squad & Ambush)20/05/2006415
Wij houden van Oranje 2006 (Ali B feat. André Hazes)10/06/200626
Zomervibe05/08/2006506
'Till Morning (Ali B feat. Ziggi)21/10/2006427
De leipe Bauer flavour (Frans Bauer feat. Ali B & Lange Frans)02/12/2006145
Dit gaat fout (Ali B feat. Gio)10/02/2007238
Je weet zelluf (Ali B & The Opposites)02/06/2007594
Groupie Love (Ali B feat. Yes-R, Gio & Darryl)27/10/2007313
Eeyeeyo (Darryl feat. Ali B, Soumia & Rio)07/06/20081014
Baas (Ali B feat. Sjaak)06/09/2008198
Troubadour 2011 (Ali B & Keizer)08/01/2011502
Rosamunde 2011 (Ali B, Yes-R & Brownie Dutch)19/02/201178
Summertime (Ali B feat. Brace & The Sleepless)04/06/2011209
Muziek (Marco Borsato feat. Bag2Bank & Ali B)26/10/201316
Terwijl jullie nog bij me zijn (Ali B feat. Ruben Annink)30/05/2015109
Gekke kleine jongen (Ali B feat. Glen Faria)05/12/2015841
Een klein beetje geluk (Ali B feat. Sevn Alias & Boef)06/02/2016585
Ik huil alleen bij jou (Ali B feat. Diggy Dex)19/03/20163313
Let's Go (Ali B / Brace / Kenny B)30/07/20161523
Dat is Money (Ali B feat. Ronnie Flex)03/12/20164012
Douane (Ali B feat. Adje, Josylvio & Sevn Alias)03/12/2016881
Glimp van de duivel (Ali B feat. Nielson)04/02/20173210
Ik ga weg (Boef & Ali B)25/03/2017514
Ego (Mula B feat. Ali B)27/05/2017771
Money voor mij (Kosso feat. Ali B & Boef)15/07/2017741
Voy a bailar (Ali B feat. Boef, Rolf Sanchez & RedOne)05/08/20171318
Obesitas (Ali B & Mula B feat. Dopebwoy)02/12/2017582
Tranquille (Soufiane Eddyani feat. Ali B)09/12/20173010
Paranoia (Glades, Mula B & Ali B feat. Lijpe)30/12/2017774
Slow Down (Dimitri Vegas & Like Mike x Quintino feat. Boef, Ronnie Flex, Ali B & I Am Aisha)03/02/2018218
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Bentayga12/05/2018413
Amsterdam Marrakech (Ali B feat. Ahmed Chawki, Soufiane Eddyani & Brahim Darri)26/05/2018711
Dana (Ali B, Cheb Rayan & R3hab feat. Numidia)23/06/2018422
Meli meli (Ali B & Numidia feat. Ronnie Flex)14/07/2018615
Willie (Oualid feat. Ali B, MocroManiac & Kippie)08/09/2018803
Spectakel (Ali B feat. Boef & Ronnie Flex)06/10/2018552
Hongersnood (Glades, Lijpe & Ali B)17/11/2018362
Sneaky Money (Ali B feat. Chivv & Boef)02/03/2019187
Zina (Ayoub / Ali B / Kes)14/03/2020415
Anderhalf (Ali B feat. Poke & Judeska)28/03/202059
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vertelt het leven van de straat28/08/20041943
Petje af14/10/2006429
Een klein beetje geluk03/12/2016491
 

Kempi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cool (Remix) (Dio feat. Jayh, Adonis, Kleine Viezerik & Kempi)30/01/2010691
Update (Jonna Fraser feat. Kempi)22/10/2016403
Eerste keer 2.0 (Cho feat. Abigail Johnson & Kempi)05/11/2016991
Plus min (Keizer feat. Jonna Fraser, Kempi & I Am Aisha)19/11/2016663
Money Like We (Sevn Alias, Kevin, Josylvio & Kempi)17/06/2017237
Mami Iz A Ridah (Kempi, Josylvio, Sevn Alias & Kevin)17/06/2017652
Afeni Shakur (Kempi, Sevn Alias & Rocks)17/06/2017901
Sexy Body (Kempi & Latifah)17/06/2017931
Appelsap 2017 (Rotjoch United feat. MocroManiac, Eves Laurent, Jozo, LouiVos, SBMG, Pietju Bell & Kempi)05/08/2017761
Cocaina (Remix) (Kempi x The Blockparty feat. Josylvio & Sevn Alias)02/09/2017914
Swervin' (Sevn Alias feat. Kempi)14/10/2017571
Binnenkort (Spanker feat. Jayh, Sevn Alias, Kempi & Jonna Fraser)23/12/2017991
No Love (Kempi feat. Anouk)17/03/2018633
Ik mis je (Architrackz feat. Kempi)19/10/2019672
Ondernemer (Kempi feat. Architrackz, WaWa & Bryan Mg)22/08/2020746
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Du zoon13/09/200875
Het testament van Zanian Adamus25/06/2011174
DU420/05/2017516
All Eyez On Us (All Eyez On Us)17/06/2017220
Oompie Keke27/04/2019284
 

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morocash28/05/20165312
Puur (Lijpe feat. Ismo)29/10/2016224
Blijven geloven (Ismo feat. Soufiane Eddyani)29/10/2016621
Comes And Goes03/12/2016663
Media14/01/2017522
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017136
Met zjnoen opstaan (Lijpe & Ismo)22/04/2017762
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Eh niffo30/09/2017801
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018342
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Zeg me (Lijpe x Ismo)05/05/2018952
Ntiya (Ismo feat. Latifah)30/06/2018991
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
Niet voor mij (Ismo & Madina)19/01/20193611
Aan de kant (Ismo feat. Lijpe, Riffi & Fatah)26/01/2019531
Zme3 (Glades, Ismo & 3robi)16/02/2019621
Hmed Rabi (Lijpe feat. Achie Touf & Ismo)20/07/2019701
Summer (Madina feat. Ismo)20/07/2019991
Tot de dood (Ismo feat. Lijpe)23/11/2019343
Voor elkaar (Ismo & Madina)25/01/2020931
Mute (Défano Holwijn feat. Ismo)29/02/2020981
Snap (Ismo feat. Nass)11/07/2020791
Combos (Ismo, Nass & Riffi)22/08/2020981
Te laat (Ismo, Madina & Nass)16/01/2021931
In Love met die Paper (Glades, Ismo & Lijpe)17/07/2021871
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/2015421
Nu of nooit30/01/20161632
De waarheid 214/01/2017417
Transformatie23/12/2017816
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/2018240
Onverwachts30/06/2018108
Gedachtegang26/01/2019312
Power30/11/2019154
Spiegelbeeld13/02/2021154
 

Vic9   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In de Streets (Kevin feat. Lijpe, Sevn Alias, Kippie & Vic9)17/12/2016362
Doorgaan (Jairzinho feat. Kevin, Josylvio, BKO & Vic9)08/04/2017777
Abu Dhabi (Josylvio, Kevin, Vic9 & Sevn Alias)06/05/2017304
Allemaal voor niks (Kevin feat. Hef & Vic9)19/08/2017682
Geluk (Vic9 feat. Djaga Djaga)11/11/2017662
Gunman (Vic9 feat. Sevn Alias)09/12/2017452
Gezegd (Vic9 feat. Lijpe)09/12/2017881
Kan niet terug (Hef feat. Vic9, Feis & Rich)23/12/2017821
Karate (JoeyAK feat. Sevn Alias, Vic9 & D Double)20/01/2018881
Altijd op tijd (Vic9 feat. Ronnie Flex)09/06/20181313
Stacks (Vic9 feat. 3Robi)09/06/2018941
Zeg ja (Vic9 feat. Chivv)13/04/2019633
Go Getta (Vic9 feat. Adje)13/04/2019891
Stapels (Qlas & Blacka feat. Josylvio & Vic9)07/03/2020961
Platzak (Esko, Bigidagoe & Jack feat. Vic9)19/06/2021354
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All Eyez On Us (All Eyez On Us)17/06/2017220
909/12/2017229
92:2909/06/201857
Bloed13/04/201994
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?