Ismo - Onverwachts

Cover Ismo - Onverwachts
Digital
Ismo 00602567820529 (nl)

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/06/2018 (Positie 10)
Laatste week notering:18/08/2018 (Positie 90)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:6145 (449 Punten)
Combialbum:30/06/2018 / Piek: 11 / Weken: 7
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 8
be  Piek: 55 / Weken: 3 (V)

Tracks

22/06/2018
Digital Ismo 00602567820529 (UMG) [nl] / EAN 0602567820529
Toon detailsAlles beluisteren
   

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morocash28/05/20165312
Puur (Lijpe feat. Ismo)29/10/2016224
Blijven geloven (Ismo feat. Soufiane Eddyani)29/10/2016621
Comes And Goes03/12/2016663
Media14/01/2017522
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017136
Met zjnoen opstaan (Lijpe & Ismo)22/04/2017762
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Eh niffo30/09/2017801
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018342
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Zeg me (Lijpe x Ismo)05/05/2018952
Ntiya (Ismo feat. Latifah)30/06/2018991
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/2015421
Nu of nooit30/01/20161632
De waarheid 214/01/2017417
Transformatie23/12/2017816
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/2018228
Onverwachts30/06/2018108
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?