Ismo - Morocash

Cover Ismo - Morocash
Digital
Ismo 1112434393 (nl)

Nummer

Jaar:2016
Producer:Fraasie
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/05/2016 (Positie 53)
Laatste week notering:13/08/2016 (Positie 99)
Piekpositie:53 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:10912 (392 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 53 / Weken: 12

Tracks

19/05/2016
Digital Ismo 1112434393 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Morocash
  2:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:58MorocashIsmo
1112434393
Single
Digital
19/05/2016

Ismo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morocash28/05/20165312
Puur (Lijpe feat. Ismo)29/10/2016224
Blijven geloven (Ismo feat. Soufiane Eddyani)29/10/2016621
Comes And Goes03/12/2016663
Media14/01/2017522
Wie praat die gaat (Boef / Ismo / Lijpe)15/04/2017136
Met zjnoen opstaan (Lijpe & Ismo)22/04/2017762
Le bled (Riffi & Ismo)08/07/2017891
Eh niffo30/09/2017801
Geldverslaafd (Ismo feat. Riffi & Lijpe)23/12/2017981
Goud (Lijpe & Ismo)20/01/2018342
Niet verwacht (Ali B, Lijpe & Ismo)10/02/2018701
Kleine jongen (Zack Ink feat. Lijpe & Ismo)24/02/2018971
Mabrouk 3Lina (Ismo feat. Biwai - Yonii - Riffi - Mr Crazy - DJ Nassi)21/04/2018911
Zeg me (Lijpe x Ismo)05/05/2018952
Ntiya (Ismo feat. Latifah)30/06/2018991
Whoop Whoop (Glades feat. Riffi & Ismo)21/07/2018601
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
De waarheid17/01/2015421
Nu of nooit30/01/20161632
De waarheid 214/01/2017417
Transformatie23/12/2017816
Tijdloos (Lijpe x Ismo)05/05/2018221
Onverwachts30/06/2018108
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.67 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ ┌∩┐sh (◣_◢) it┌∩┐ ☺!!!

Jeroen68
*
Dit is vast niet bedoeld als parodie, toch? Wat verschrikkelijk slecht.

RV
****
Ismo is bepaald geen knuffelmarokkaan getuige z'n agressieve raps, maar dit nummer vind ik eigenlijk nog best in orde.

muzieklover
*

Rootje
*
Compositie van niks.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?