Interpol - The Other Side Of Make-Believe

Cover Interpol - The Other Side Of Make-Believe
Cover

Album

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:23/07/2022 (Positie 42)
Laatste week notering:23/07/2022 (Positie 42)
Piekpositie:42 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:13977 (59 Punten)
Vinyl 33:23/07/2022 / Piek: 4 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 13 / Weken: 2
de  Piek: 8 / Weken: 1
at  Piek: 38 / Weken: 1
nl  Piek: 42 / Weken: 1
be  Piek: 45 / Weken: 3 (V)
  Piek: 19 / Weken: 3 (W)
es  Piek: 43 / Weken: 1
pt  Piek: 10 / Weken: 1

Tracks

15/07/2022
CD Matador OLE1875CD / EAN 0191401187527
Toon detailsAlles beluisteren
1.Toni
  4:34
2.Fables
  4:34
3.Into The Night
  5:28
4.Mr. Credit
  3:48
5.Something Changed
  3:56
6.Renegade Hearts
  4:11
7.Passenger
  4:14
8.Greenwich
  4:01
9.Gran Hotel
  4:04
10.Big Shot City
  4:04
11.Go Easy (Palermo)
  2:46
   
15/07/2022
LP Matador OLE1875LP / EAN 0191401187510
Toon detailsAlles beluisteren
   
15/07/2022
Red Coloured Vinyl - LP Matador OLE1875LPE / EAN 0191401187503
Toon detailsAlles beluisteren
   

Interpol   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Slow Hands16/10/2004983
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Antics02/10/2004348
Our Love To Admire14/07/2007511
Interpol11/09/201076
El Pintor13/09/2014163
Marauder01/09/2018162
The Other Side Of Make-Believe23/07/2022421
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Interpol - The Other Side Of Make-Believe (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Interpol kan duidelijk nog steeds prima mee. Dit album heeft toch weer wat te bieden op het vlak van sterke muziek.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?