India.Arie - Testimony: Vol. 1, Life & Relationship

Cover India.Arie - Testimony: Vol. 1, Life & Relationship
Cover
Cover India.Arie - Testimony: Vol. 1, Life & Relationship
Cover

Album

Jaar:2006
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/07/2006 (Positie 24)
Laatste week notering:23/09/2006 (Positie 94)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:4594 (664 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 25 / Weken: 7
de  Piek: 58 / Weken: 5
fr  Piek: 141 / Weken: 4
nl  Piek: 24 / Weken: 13
it  Piek: 56 / Weken: 2

Tracks

23/06/2006
CD Motown 06024 9879836 2 (UMG) / EAN 0602498798362
Toon detailsAlles beluisteren
1.Intro: Loving
  1:30
2.These Eyes
  4:31
3.The Heart Of The Matter
  5:15
4.Good Mourning
  5:27
5.Private Party
  3:52
6.There's Hope
  3:56
7.Interlude: Living
  1:23
8.India'Song
  5:26
9.Wings Of Forgiveness
  4:59
10.Summer
  3:14
11.India.Arie feat. Akon - I Am Not My Hair
  3:49
12.Great Grandmother
  0:34
13.Better People
  3:43
14.Outro: Learning
  1:32
15.I Choose
  3:45
   
25/09/2009
CD Motown 060075321882 (UMG) / EAN 0600753218822
Toon detailsAlles beluisteren
   

India.Arie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video28/04/2001697
Brown Skin01/09/2001886
Can I Walk With You01/03/2003942
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Acoustic Soul09/06/20014818
Voyage To India05/10/2002478
Testimony: Vol. 1, Life & Relationship01/07/20062413
Testimony: Vol. 2, Love & Politics14/02/2009534
SongVersation29/06/2013881
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?