India.Arie - Summer

Nummer

Jaar:2006
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:14Testimony: Vol. 1, Life & RelationshipMotown
06024 9879836 2
Album
CD
23/06/2006

India.Arie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video28/04/2001697
Brown Skin01/09/2001886
Can I Walk With You01/03/2003942
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Acoustic Soul09/06/20014818
Voyage To India05/10/2002478
Testimony: Vol. 1, Life & Relationship01/07/20062413
Testimony: Vol. 2, Love & Politics14/02/2009534
SongVersation29/06/2013881
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?