India.Arie - Ready For Love

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:India Arie Simpson
Blue Miller
Producer:Blue Miller
India.Arie
Gecoverd door:Edyta Górniak (Ready 4 Love)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:28Acoustic SoulMotown
013 770-2
Album
CD
25/06/2001
Recorded Live, May 7th, 2001 At Paradiso Amsterdam5:56Can I Walk With YouMotown
019 774-2
Single
CD-Single
2003
4:30Miami Vice: No Rules No Law No OrderAtlantic
7567-83997-2
Album
CD
25/07/2006
5:09Acoustic Soul [Special Edition]Motown
1737683
Album
CD
25/09/2007
Live From The Paradiso 20015:12Acoustic Soul [Special Edition]Motown
1737683
Album
CD
25/09/2007

India.Arie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video28/04/2001697
Brown Skin01/09/2001886
Can I Walk With You01/03/2003942
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Acoustic Soul09/06/20014818
Voyage To India05/10/2002478
Testimony: Vol. 1, Life & Relationship01/07/20062413
Testimony: Vol. 2, Love & Politics14/02/2009534
SongVersation29/06/2013881
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.29 (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?