India.Arie - Brown Skin

Cover India.Arie - Brown Skin
Cover

Charts

Binnenkomst:01/09/2001 (Positie 98)
Laatste week notering:06/10/2001 (Positie 98)
Piekpositie:88 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:21598 (47 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 88 / Weken: 6

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Live4:56Acoustic SoulMotown
013 770-2
Album
CD
25/06/2001
Sanremo 2002EMI
538897 2
Compilatie
CD
08/03/2002
Live3:45Acoustic Soul [Special Edition]Motown
1737683
Album
CD
25/09/2007
Remix3:35Acoustic Soul [Special Edition]Motown
1737683
Album
CD
25/09/2007
Bedroom Rockers Remix3:36Acoustic Soul [Special Edition]Motown
1737683
Album
CD
25/09/2007
»» alles tonen

India.Arie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Video28/04/2001697
Brown Skin01/09/2001886
Can I Walk With You01/03/2003942
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Acoustic Soul09/06/20014818
Voyage To India05/10/2002478
Testimony: Vol. 1, Life & Relationship01/07/20062413
Testimony: Vol. 2, Love & Politics14/02/2009534
SongVersation29/06/2013881
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Goldstar
*****
Dit noem ik nu nog eens easy listening! Zalig laidback nummertje van de Afro-Amerikaanse neo-soul en R&B-zangeres India.Arie.

gherkin
*****
Rustig en relax nummer.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?