Incubus - 8

Cover Incubus - 8
CD
Island 00602557463811

Album

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/04/2017 (Positie 97)
Laatste week notering:29/04/2017 (Positie 97)
Piekpositie:97 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:15943 (4 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 20 / Weken: 1
de  Piek: 20 / Weken: 2
at  Piek: 13 / Weken: 2
nl  Piek: 97 / Weken: 1
be  Piek: 100 / Weken: 1 (V)
  Piek: 66 / Weken: 1 (W)
it  Piek: 44 / Weken: 1
es  Piek: 40 / Weken: 1
au  Piek: 20 / Weken: 1

Tracks

21/04/2017
CD Island 00602557463811 (UMG) / EAN 0602557463811
02/06/2017
LP Island 00602557463828 (UMG) / EAN 0602557463828
Toon detailsAlles beluisteren
1.No Fun
  3:21
2.Nimble Bastard
  3:39
3.State Of The Art
  3:47
4.Glitterbomb
  4:45
5.Undefeated
  3:56
6.Loneliest
  3:37
7.When I Became A Man
  0:56
8.Familiar Faces
  3:27
9.Love In A Time Of Surveillance
  4:55
10.Make No Sound In The Digital Forest
  3:24
11.Throw Out The Map
  4:29
   

Incubus   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Are You In?17/08/2002865
Megalomaniac14/02/2004981
Talk Shows On Mute29/05/2004422
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morning View03/11/2001575
A Crow Left Of The Murder...14/02/2004148
Light Grenades02/12/2006829
If Not Now, When?16/07/2011513
829/04/2017971
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?