Imca Marina - Viva España

Cover Imca Marina - Viva España
7" Single
Imperial 006-24603 (nl)

Nummer

Jaar:1972
Muziek/Tekst:Leo Caerts
Leo Rozenstraten
Producer:Klaas Leyen
Coverversie van:Samantha - Eviva España
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/04/1972 (Positie 28)
Laatste week notering:22/04/1972 (Positie 26)
Piekpositie:17 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:12861 (311 Punten)
Single Tip:18/03/1972 / Piek: 8 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 17 / Weken: 4
no  Piek: 7 / Weken: 4

Tracks

03/1972
7" Single Imperial 006-24603 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Viva España
  
2.Jij bent heel mijn leven
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Viva EspañaImperial
006-24603
Single
7" Single
03/1972
3:39Bella ItaliaImperial
052-24935
Album
LP
1973
Op losse groeven 50 - 20 originele hitsEMI Bovema
5C 052.25162
Compilatie
LP
1975
3:43Viva SunshineArcade
ADE G 150
Compilatie
LP
1982
3:33U vraagt, wij draaien!Reader's Digest
B82306BD 3
Compilatie
CD
01/10/2004
»» alles tonen

Imca Marina   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Morgen02/01/196039
Soerabaja16/03/1963116
Lass' mein Herz nicht weinen16/11/196392
Über den Wolken ist Sonnenschein08/02/196485
Harlekino31/10/1964312
Viva España01/04/1972174
Bella Italia14/07/1973204
Am Abend kommen die Träume06/07/1974233
Vino (Waar blijft de wijn)21/06/197547
Fiësta Nuda31/07/1976242
Vannacht03/12/1977184
Ook als ik er niet ben15/08/1981394
Hava Nagila Party14/03/1987923
Spanje mi amor08/07/1989398
'n Heerlijke dag (Dario & Imca Marina)23/07/2011563
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hartenvrouw22/08/1981402
Imca Marina (1992)19/09/1992556
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.22 (Reviews: 41)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
26/04/2005 22:09
Richard (NL)
******
A great song - from one of the best singers from The Netherlands.
12/08/2006 19:06
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een meezinger van jewelste van "Imca Marina" uit maart 1972 !!! Deze plaat op de "Spaanse" Tour was echter maar een kleine "Hit" in Nederland !!! Ik heb altijd gedacht dat het minstens een Top 10 "Hit" was geweest !!! Zeker nog 4 sterren, maar echt niet meer !!! (NL Top 40: 5 wk / # 15) !!!

Richard (NL)
******
Prachtige Spaanse versie van deze zomerse hit.

Topbart
****
hét lijflied van Imca Marina, hoe vaak is dit nummer niet te horen geweest in diverse tv-programma's de laatste 30 jaar???? Een klassieker van haar!!!!

naamloos
***
Prima plaat van Imca. Was toch niet echt een superhit, maar nog altijd bekend (en niet alleen bij haar fans).

LUVSTUFF
*****
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijke meezinger van de sympathieke zangeres Imca Marina.

Percussionata
****
5 weken Top 40 #15 / 94 punten

Laatst gewijzigd: 12/02/2012 00:55

Patrick7781
**
Olé.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?