Imagine Dragons x JID - Enemy

Cover Imagine Dragons x JID - Enemy
Digital
KIDinaKORNER / Interscope 21UM1IM29634

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/11/2021 (Positie 92)
Laatste week notering:04/12/2021 (Positie 65)
Piekpositie:65 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:21021 (76 Punten)
Single Tip:06/11/2021 / Piek: 10 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 21 / Weken: 4
de  Piek: 30 / Weken: 5
at  Piek: 28 / Weken: 2
fr  Piek: 44 / Weken: 4
nl  Piek: 65 / Weken: 3
be  Piek: 50 / Weken: 1 (W)
se  Piek: 61 / Weken: 3
es  Piek: 70 / Weken: 2
pt  Piek: 11 / Weken: 4
au  Piek: 20 / Weken: 2
nz  Piek: 20 / Weken: 2

Tracks

28/10/2021
Digital KIDinaKORNER / Interscope 21UM1IM29634 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Enemy [From The Series "Arcane League Of Legends"]
  2:53
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:53EnemyKIDinaKORNER / Interscope
21UM1IM29634
Single
Digital
28/10/2021

Imagine Dragons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Radioactive05/01/20134235
On Top Of The World27/07/20131433
Demons15/02/20142745
Warriors04/10/2014664
I Bet My Life29/11/20146313
Sucker For Pain (Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons feat. Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors)13/08/20163016
Believer25/02/20174033
Thunder20/05/20172143
Whatever It Takes01/07/20174023
Born To Be Yours (Kygo & Imagine Dragons)23/06/20183618
Natural18/08/20181725
Bad Liar17/11/20183622
Heart Upon My Sleeve (Avicii feat. Imagine Dragons)15/06/2019961
Follow You20/03/20212621
Wrecked10/07/20215313
Enemy (Imagine Dragons x JID)20/11/2021653
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Night Visions09/02/20133106
Smoke + Mirrors21/02/2015623
Evolve01/07/20172136
Origins17/11/2018370
Mercury - Act 111/09/2021610
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smoke + Mirrors Live [DVD]11/06/2016231
 

JID   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Enemy (Imagine Dragons x JID)20/11/2021653
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75Imagine Dragons x JID - Enemy (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
****
Dik in orde hoor.

gherkin
**
Ben de laatste tijd toch minder en minder onder de indruk van nummertjes van Imagine Dragons en dit verandert daar helaas weinig aan.

irelander
***
They really Imagine Dragons it up on this track as expected, with maybe the only surprising part being JID's inclusion. Far from the worst thing ever. 3.25

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?