Imagine Dragons - Zero

Cover Imagine Dragons - Zero
Digital
Walt Disney 00602577047015

Charts

Single Tip:29/09/2018 / Piek: 11 / Weken: 6
In de landen:
ch  Piek: 76 / Weken: 1
be  Tip (V)
se  Piek: 92 / Weken: 1
it  Piek: 22 / Weken: 26

Tracks

21/09/2018
Digital Walt Disney 00602577047015 (UMG) / EAN 0602577047015
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zero [From the Original Motion Picture "Ralph Breaks The Internet"]
  3:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30ZeroWalt Disney
00602577047015
Single
Digital
21/09/2018
3:30OriginsKIDinaKORNER / Interscope
00602577167935
Album
CD
09/11/2018
3:31Origins [Deluxe Edition]KIDinaKORNER / Interscope
00602577189760
Album
CD
09/11/2018
3:32Ralph Breaks The InternetWalt Disney
0050087403966
Album
CD
30/11/2018
3:31OriginsKIDinaKORNER / Interscope
00602577167959
Album
LP
21/12/2018
»» alles tonen

Imagine Dragons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Radioactive05/01/20134235
On Top Of The World27/07/20131433
Demons15/02/20142745
Warriors04/10/2014664
I Bet My Life29/11/20146313
Sucker For Pain (Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons feat. Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors)13/08/20163016
Believer25/02/20174033
Thunder20/05/20172143
Whatever It Takes01/07/20174023
Born To Be Yours (Kygo & Imagine Dragons)23/06/20183618
Natural18/08/20181725
Bad Liar17/11/20183622
Heart Upon My Sleeve (Avicii feat. Imagine Dragons)15/06/2019961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Night Visions09/02/2013383
Smoke + Mirrors21/02/2015623
Evolve01/07/2017267
Origins17/11/2018370
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smoke + Mirrors Live [DVD]11/06/2016231
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Imagine Dragons - Zero (Reviews: 28)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Klinkt alweer niet verkeerd, maar het is toch zeker niet het fijnste nummer van de groep.

Mark1984
***
Net aan voldoende voor dit magere plaatje.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Tof plaatje uit half september 2018 door de Amerikaanse pop rockfomatie uit Las Vegas: "Imagine Dragons" (☼ 2008) !!! Zonder moeite 4 sterren ☺!!!

Henk de tank
******
Goed nummer

Jan lul
******
Topplaat
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?