Imagine Dragons - Wrecked

Cover Imagine Dragons - Wrecked
Cover

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:10/07/2021 (Positie 77)
Laatste week notering:31/07/2021 (Positie 53)
Piekpositie:53 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:18518 (139 Punten)
Airplay:17/07/2021 / Piek: 45 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 29 / Weken: 3
de  Piek: 75 / Weken: 2
at  Piek: 57 / Weken: 1
fr  Piek: 175 / Weken: 1
nl  Piek: 53 / Weken: 4
se  Piek: 64 / Weken: 1
pt  Piek: 126 / Weken: 1

Imagine Dragons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Radioactive05/01/20134235
On Top Of The World27/07/20131433
Demons15/02/20142745
Warriors04/10/2014664
I Bet My Life29/11/20146313
Sucker For Pain (Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons feat. Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors)13/08/20163016
Believer25/02/20174033
Thunder20/05/20172143
Whatever It Takes01/07/20174023
Born To Be Yours (Kygo & Imagine Dragons)23/06/20183618
Natural18/08/20181725
Bad Liar17/11/20183622
Heart Upon My Sleeve (Avicii feat. Imagine Dragons)15/06/2019961
Follow You20/03/20212620
Wrecked10/07/2021534
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Night Visions09/02/2013389
Smoke + Mirrors21/02/2015623
Evolve01/07/20172118
Origins17/11/2018370
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smoke + Mirrors Live [DVD]11/06/2016231
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14Imagine Dragons - Wrecked (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
**
Een nieuwe van Imagine Dragons maar jammer genoeg niet direct een te geweldige bedoeling.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?