Imagine Dragons - Smoke + Mirrors Live [DVD]

Cover Imagine Dragons - Smoke + Mirrors Live [DVD]
DVD
Eagle EREDV1220
Cover Imagine Dragons - Smoke + Mirrors Live [DVD]
Blu-Ray
Eagle ERBRD5288

Album

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/06/2016 (Positie 2)
Laatste week notering:02/03/2019 (Positie 14)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:31
Positie aller tijden:375 (325 Punten)
DVD Music:11/06/2016 / Piek: 2 / Weken: 31
In de landen:
nl  Piek: 2 / Weken: 31

Tracks

03/06/2016
DVD Eagle EREDV1220 / EAN 5034504122079
Toon detailsAlles beluisteren
   
03/06/2016
Blu-Ray Eagle ERBRD5288 / EAN 5051300528874
Toon detailsAlles beluisteren
   

Imagine Dragons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Radioactive05/01/20134235
On Top Of The World27/07/20131433
Demons15/02/20142745
Warriors04/10/2014664
I Bet My Life29/11/20146313
Sucker For Pain (Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons feat. Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors)13/08/20163016
Believer25/02/20174033
Thunder20/05/20172143
Whatever It Takes01/07/20174023
Born To Be Yours (Kygo & Imagine Dragons)23/06/20183618
Natural18/08/20181725
Bad Liar17/11/20183622
Heart Upon My Sleeve (Avicii feat. Imagine Dragons)15/06/2019961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Night Visions09/02/2013383
Smoke + Mirrors21/02/2015623
Evolve01/07/2017262
Origins17/11/2018370
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smoke + Mirrors Live [DVD]11/06/2016231
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?