Imagine Dragons - Machine

Cover Imagine Dragons - Machine
Digital
KIDinaKORNER / Interscope

Charts

Single Tip:10/11/2018 / Piek: 4 / Weken: 4

Tracks

02/11/2018
Digital KIDinaKORNER / Interscope (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Machine
3:01
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:01MachineKIDinaKORNER / Interscope
Single
Digital
02/11/2018
3:01OriginsKIDinaKORNER / Interscope
00602577167935
Album
CD
09/11/2018
3:02Origins [Deluxe Edition]KIDinaKORNER / Interscope
00602577189760
Album
CD
09/11/2018
3:02OriginsKIDinaKORNER / Interscope
00602577167959
Album
LP
21/12/2018
3:02Night Visions / Smoke + Mirrors / Evolve / OriginsKIDinaKORNER / Interscope
084 381-2
Album
CD
06/12/2019

Imagine Dragons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Radioactive05/01/20134235
On Top Of The World27/07/20131433
Demons15/02/20142745
Warriors04/10/2014664
I Bet My Life29/11/20146313
Sucker For Pain (Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons feat. Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors)13/08/20163016
Believer25/02/20174033
Thunder20/05/20172143
Whatever It Takes01/07/20174023
Born To Be Yours (Kygo & Imagine Dragons)23/06/20183618
Natural18/08/20181725
Bad Liar17/11/20183622
Heart Upon My Sleeve (Avicii feat. Imagine Dragons)15/06/2019961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Night Visions09/02/2013383
Smoke + Mirrors21/02/2015623
Evolve01/07/2017268
Origins17/11/2018370
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smoke + Mirrors Live [DVD]11/06/2016231
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.28Imagine Dragons - Machine (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Vind dit eerlijk gezegd toch weer een fijn liedje van Imagine Dragons.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Zeer goede plaat uit eind oktober 2018 van: de Amerikaanse popformatie uit Las Vegas: "Imagine Dragons", bestaande uit de leden: "zanger: "Dan Reynolds", gitarist: "Wayne Sermon", bassist: "Ben McKee", en drummer: " Daniel Platzman" ☺!!!

Mark1984
****
Stevige alternatief plaatje van Imagine Dragons,niet slecht.

Henk de tank
******
Heerlijk catchy rock-nummer!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?