Imagine Dragons - Follow You

Cover Imagine Dragons - Follow You
Digital
KIDinaKORNER / Interscope 21UMGIM17772
Cover Imagine Dragons - Follow You
Cover

Charts

Binnenkomst:20/03/2021 (Positie 90)
Laatste week notering:12/06/2021 (Positie 26)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:5555 (748 Punten)
Airplay:20/03/2021 / Piek: 3 / Weken: 13
In de landen:
ch  Piek: 23 / Weken: 13
de  Piek: 49 / Weken: 9
at  Piek: 34 / Weken: 8
fr  Piek: 65 / Weken: 12
nl  Piek: 26 / Weken: 13
be  Piek: 16 / Weken: 13 (V)
  Piek: 5 / Weken: 12 (W)
se  Piek: 78 / Weken: 2
no  Piek: 40 / Weken: 1
it  Piek: 28 / Weken: 11
pt  Piek: 109 / Weken: 13

Tracks

12/03/2021
Digital KIDinaKORNER / Interscope 21UMGIM17772 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Follow You
  2:55
2.Cutthroat
2:49
   
23/04/2021
CD-Single KIDinaKORNER / Interscope 060243592161 (UMG) / EAN 0602435921617
Toon detailsAlles beluisteren
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55Follow YouKIDinaKORNER / Interscope
21UMGIM17772
Single
Digital
12/03/2021
2:56Hitzone 97Sony
194398843827
Compilatie
CD
30/04/2021
2:55The Dome Vol. 98Nitron
19439876212
Compilatie
CD
04/06/2021
2:55Hit Connection 2021.2Universal
539.442-5
Compilatie
CD
25/06/2021

Imagine Dragons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Radioactive05/01/20134235
On Top Of The World27/07/20131433
Demons15/02/20142745
Warriors04/10/2014664
I Bet My Life29/11/20146313
Sucker For Pain (Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons feat. Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors)13/08/20163016
Believer25/02/20174033
Thunder20/05/20172143
Whatever It Takes01/07/20174023
Born To Be Yours (Kygo & Imagine Dragons)23/06/20183618
Natural18/08/20181725
Bad Liar17/11/20183622
Heart Upon My Sleeve (Avicii feat. Imagine Dragons)15/06/2019961
Follow You20/03/20212613
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Night Visions09/02/2013384
Smoke + Mirrors21/02/2015623
Evolve01/07/20172111
Origins17/11/2018370
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smoke + Mirrors Live [DVD]11/06/2016231
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25Imagine Dragons - Follow You (Reviews: 32)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

ericwyns
*****
Voortreffelijk nieuw werk van de Dragons, ik blijf een fan van deze formatie.

gherkin
***
Ik zou zeker niet ervan verschieten als dit ervoor zorgt dat er binnenkort weer een hitje bijkomt voor Imagine Dragons.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?