Imagine Dragons - Follow You

Cover Imagine Dragons - Follow You
Digital
KIDinaKORNER / Interscope 21UMGIM17772
Cover Imagine Dragons - Follow You
Digital
KIDinaKORNER / Interscope 21UMGIM47167

Charts

Binnenkomst:20/03/2021 (Positie 90)
Laatste week notering:07/08/2021 (Positie 92)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:2835 (1091 Punten)
Airplay:20/03/2021 / Piek: 3 / Weken: 26
In de landen:
ch  Piek: 23 / Weken: 27
de  Piek: 49 / Weken: 15
at  Piek: 34 / Weken: 20
fr  Piek: 41 / Weken: 26
nl  Piek: 26 / Weken: 21
be  Piek: 15 / Weken: 26 (V)
  Piek: 2 / Weken: 26 (W)
se  Piek: 78 / Weken: 2
no  Piek: 40 / Weken: 1
it  Piek: 28 / Weken: 17
pt  Piek: 109 / Weken: 25

Tracks

23/04/2021
CD-Single KIDinaKORNER / Interscope 060243592161 (UMG) / EAN 0602435921617
Toon detailsAlles beluisteren
   
04/06/2021
Digital KIDinaKORNER / Interscope 21UMGIM47167 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Follow You (Summer ’21 Version)
2:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55Follow You / CutthroatKIDinaKORNER / Interscope
21UMGIM17772
Single
Digital
12/03/2021
2:56Hitzone 97Sony
194398843827
Compilatie
CD
30/04/2021
2:56Bravo Hits 113Polystar
060075394132(4)
Compilatie
CD
07/05/2021
Summer ’21 Version2:52Follow YouKIDinaKORNER / Interscope
21UMGIM47167
Single
Digital
04/06/2021
2:55The Dome Vol. 98Nitron
19439876212
Compilatie
CD
04/06/2021
»» alles tonen

Imagine Dragons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Radioactive05/01/20134235
On Top Of The World27/07/20131433
Demons15/02/20142745
Warriors04/10/2014664
I Bet My Life29/11/20146313
Sucker For Pain (Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons feat. Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors)13/08/20163016
Believer25/02/20174033
Thunder20/05/20172143
Whatever It Takes01/07/20174023
Born To Be Yours (Kygo & Imagine Dragons)23/06/20183618
Natural18/08/20181725
Bad Liar17/11/20183622
Heart Upon My Sleeve (Avicii feat. Imagine Dragons)15/06/2019961
Follow You20/03/20212621
Wrecked10/07/20215311
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Night Visions09/02/2013396
Smoke + Mirrors21/02/2015623
Evolve01/07/20172125
Origins17/11/2018370
Mercury - Act 111/09/202162
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smoke + Mirrors Live [DVD]11/06/2016231
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.29Imagine Dragons - Follow You (Reviews: 38)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

ericwyns
*****
Voortreffelijk nieuw werk van de Dragons, ik blijf een fan van deze formatie.

gherkin
***
Ik zou zeker niet ervan verschieten als dit ervoor zorgt dat er binnenkort weer een hitje bijkomt voor Imagine Dragons.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?