Imagine Dragons - Birds

Cover Imagine Dragons - Birds
Digital
KIDinaKORNER / Interscope -

Charts

Airplay:27/04/2019 / Piek: 27 / Weken: 11
Single Tip:11/05/2019 / Piek: 27 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 30 / Weken: 18
fr  Piek: 49 / Weken: 33
be  Tip (V)
  Piek: 6 / Weken: 20 (W)
pt  Piek: 147 / Weken: 9

Tracks

12/04/2019
Digital KIDinaKORNER / Interscope - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Birds
  3:39
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39Origins [Deluxe Edition]KIDinaKORNER / Interscope
00602577189760
Album
CD
09/11/2018
3:39OriginsKIDinaKORNER / Interscope
00602577167959
Album
LP
21/12/2018
3:39BirdsKIDinaKORNER / Interscope
-
Single
Digital
12/04/2019
3:37Hitzone 90Sony
19075959842
Compilatie
CD
12/07/2019
3:37Ultratop Hit Connection 2019.3Universal
538.920-1
Compilatie
CD
04/10/2019
»» alles tonen

Imagine Dragons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Radioactive05/01/20134235
On Top Of The World27/07/20131433
Demons15/02/20142745
Warriors04/10/2014664
I Bet My Life29/11/20146313
Sucker For Pain (Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons feat. Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors)13/08/20163016
Believer25/02/20174033
Thunder20/05/20172143
Whatever It Takes01/07/20174023
Born To Be Yours (Kygo & Imagine Dragons)23/06/20183618
Natural18/08/20181725
Bad Liar17/11/20183622
Heart Upon My Sleeve (Avicii feat. Imagine Dragons)15/06/2019961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Night Visions09/02/2013383
Smoke + Mirrors21/02/2015623
Evolve01/07/2017267
Origins17/11/2018370
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Smoke + Mirrors Live [DVD]11/06/2016231
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.22Imagine Dragons - Birds (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Plezant nummertje van Imagine Dragons.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?