Iggy Pop & Sum 41 - Little Know It All

Cover Iggy Pop & Sum 41 - Little Know It All
CD-Single
Virgin 7243 5 52926 2 9 (eu)
Cover Iggy Pop & Sum 41 - Little Know It All
CD-Single Promo
Virgin IGGYPRO 1 (eu)

Nummer

Jaar:2003
Muziek/Tekst:Iggy Pop
Producer:Greig Nori
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

2003
CD-Single Virgin 7243 5 52926 2 9 [eu]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Little Know It All
  3:32
2.Iggy Pop & The Trolls - Jose The Arab
2:56
3.Iggy Pop & The Trolls - Ready To Run
3:02
   
2003
Promo - CD-Single Virgin IGGYPRO 1 [eu]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Little Know It All
  3:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31Skull RingVirgin
5916202
Album
CD
26/09/2003
3:32Little Electric Chair [Promo]Virgin
7087 6 18043 2 4
Single
CD-Maxi
2003
3:32Little Know It All [Promo]Virgin
IGGYPRO 1
Single
CD-Single
2003
3:32Little Know It AllVirgin
7243 5 52926 2 9
Single
CD-Single
2003
Skull RingVirgin
7087 6 18043 2 4
Single
CD-Single
2003

Sum 41   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fat Lip29/09/2001439
In Too Deep23/02/2002417
What We're All About27/07/2002712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All Killer, No Filler20/10/20016915
Screaming Bloody Murder02/04/20111001
13 Voices15/10/2016691
 

Iggy Pop   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lust For Life12/11/1977413
Real Wild Child (Wild One)14/02/1987316
Livin' On The Edge Of The Night03/03/1990476
Candy13/10/1990713
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lust For Life03/12/197789
Blah-Blah-Blah21/02/1987523
Brick By Brick28/07/19904313
American Caesar18/09/1993814
The Weirdness (The Stooges)10/03/2007372
Post Pop Depression26/03/201658
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Post Pop Depression - Live At The Royal Albert Hall [DVD]05/11/2016426
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.89 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?