Iggy Pop - Every Loser

Cover Iggy Pop - Every Loser
CD
Gold Tooth / Atlantic 075678628535
Digital
Gold Tooth / Atlantic 075679726544

Album

Jaar:2023
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:14/01/2023 (Positie 58)
Laatste week notering:14/01/2023 (Positie 58)
Piekpositie:58 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:15205 (43 Punten)
Vinyl 33:14/01/2023 / Piek: 11 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 2
de  Piek: 2 / Weken: 2
at  Piek: 7 / Weken: 2
fr  Piek: 8 / Weken: 2
nl  Piek: 58 / Weken: 1
be  Piek: 32 / Weken: 2 (V)
  Piek: 15 / Weken: 2 (W)
fi  Piek: 40 / Weken: 2
it  Piek: 57 / Weken: 1
es  Piek: 58 / Weken: 1
pt  Piek: 13 / Weken: 1

Tracks

06/01/2023
CD Gold Tooth / Atlantic 075678628535 (Warner) / EAN 0075678628535
06/01/2023
Digital Gold Tooth / Atlantic 075679726544 / EAN 0075679726544
Toon detailsAlles beluisteren
1.Frenzy
  3:00
2.Strung Out Johnny
  4:13
3.New Atlantis
  4:08
4.Modern Day Ripoff
  3:29
5.Morning Show
  3:47
6.The News For Andy [Interlude]
  0:55
7.Neo Punk
  2:15
8.All The Way Down
  4:29
9.Comments
  3:53
10.My Animus [Interlude]
  1:02
11.The Regency
  5:42
   
06/01/2023
LP Atlantic 7567862846 (Warner) / EAN 0075678628467
Toon detailsAlles beluisteren
   

Iggy Pop   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lust For Life12/11/1977413
Real Wild Child (Wild One)14/02/1987316
Livin' On The Edge Of The Night03/03/1990476
Candy13/10/1990713
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lust For Life03/12/197789
Blah-Blah-Blah21/02/1987523
Brick By Brick28/07/19904313
American Caesar18/09/1993814
The Weirdness (The Stooges)10/03/2007372
Post Pop Depression26/03/201658
Free14/09/2019471
Every Loser14/01/2023581
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Post Pop Depression - Live At The Royal Albert Hall [DVD]05/11/2016427
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2Iggy Pop - Every Loser (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?