Hozier - Wasteland, Baby!

Cover Hozier - Wasteland, Baby!
CD
Rubyworks / Island 7739086
Digital
Rubyworks / Island 00602577425080
Cover Hozier - Wasteland, Baby!
LP
Rubyworks / Island 774 127-1
Cover Hozier - Wasteland, Baby!
LP Sea Glass Green
Sony 190759335512
Cover Hozier - Wasteland, Baby!
LP 5th Anniversary Ultra Clear & Transparent Green
Island 0602458927139

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/03/2019 (Positie 17)
Laatste week notering:27/04/2024 (Positie 15)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:7317 (379 Punten)
Combialbum:09/03/2019 / Piek: 19 / Weken: 4
Vinyl 33:09/03/2019 / Piek: 7 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 16 / Weken: 3
de  Piek: 15 / Weken: 3
at  Piek: 18 / Weken: 2
fr  Piek: 90 / Weken: 2
nl  Piek: 15 / Weken: 8
be  Piek: 19 / Weken: 9 (V)
  Piek: 54 / Weken: 6 (W)
se  Piek: 43 / Weken: 1
es  Piek: 88 / Weken: 1
au  Piek: 8 / Weken: 3
nz  Piek: 9 / Weken: 4

Tracks

01/03/2019
CD Rubyworks / Island 7739086 (UMG) / EAN 0602577390869
01/03/2019
Digital Rubyworks / Island 00602577425080 (UMG) / EAN 0602577425080
Toon detailsAlles beluisteren
1.Hozier feat. Mavis Staples - Nina Cried Power
  3:45
2.Almost (Sweet Music)
  3:37
3.Movement
  3:57
4.No Plan
  5:31
5.Nobody
  3:30
6.To Noise Making (Sing)
  3:27
7.As It Was
  3:27
8.Shrike
  4:58
9.Talk
  3:26
10.Be
  4:49
11.Dinner & Diatribes
  3:44
12.Would That I
  4:28
13.Sunlight
  4:17
14.Wasteland, Baby!
  4:26
   
01/03/2019
LP Rubyworks / Island 774 127-1 (UMG) / EAN 0602577412714
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Hozier feat. Mavis Staples - Nina Cried Power
  3:45
2.Almost (Sweet Music)
  3:37
3.Movement
  3:57
4.No Plan
  5:31
5.Nobody
  3:30
6.To Noise Making (Sing)
  3:27
7.As It Was
  3:27
8.Shrike
  4:58
LP 2:
1.Talk
  3:26
2.Be
  4:49
3.Dinner & Diatribes
  3:44
4.Would That I
  4:28
5.Sunlight
  4:17
6.Wasteland, Baby!
  4:26
   
01/03/2019
Sea Glass Green - LP Sony 190759335512 (Sony) / EAN 0190759335512
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/04/2024
5th Anniversary Ultra Clear & Transparent Green - LP Island 0602458927139 (UMG) / EAN 0602458927139
Toon detailsAlles beluisteren
   

Hozier   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Take Me To Church05/07/2014274
Tell It To My Heart (Meduza feat. Hozier)04/12/2021558
Eat Your Young25/03/2023941
Too Sweet30/03/2024912
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hozier11/10/20147116
Wasteland, Baby!09/03/2019158
Unreal Unearth26/08/2023214
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6Hozier - Wasteland, Baby! (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Prima nieuw album van Hozier.

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?