Hooverphonic - The Wrong Place

Cover Hooverphonic - The Wrong Place
Digital
Universal 21UMGIM06779 (be)
Cover Hooverphonic - The Wrong Place
Digital
Universal 21UMGIM50418 (be)

Nummer

Jaar:2021
Muziek/Tekst:Alex Callier
Charlotte Foret
Producer:Alex Callier
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Eurovisie Songfestival: 2021:
Finale: 19 (Punten: 74)
Halve finale: 9 (Punten: 117)

Charts

Binnenkomst:29/05/2021 (Positie 89)
Laatste week notering:29/05/2021 (Positie 89)
Piekpositie:89 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:25099 (12 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 89 / Weken: 1
be  Piek: 1 / Weken: 15 (V)
  Piek: 27 / Weken: 5 (W)

Tracks

05/03/2021
Digital Universal 21UMGIM06779 (UMG) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Wrong Place
  2:56
   
11/06/2021
Digital Universal 21UMGIM50418 (UMG) [be]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Wrong Place (Hairglow French Crop Mix)
  3:28
2.The Wrong Place
  2:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:56The Wrong PlaceUniversal
21UMGIM06779
Single
Digital
05/03/2021
2:56Eurovision Song Contest - Rotterdam 2021Universal
21UMGIM27033
Compilatie
Digital
16/04/2021
2:57Hidden StoriesUniversal
3592708
Album
CD
07/05/2021
2:55MNM Big Hits 2021 Vol. 2Universal
539.441-9
Compilatie
CD
11/06/2021
Hairglow French Crop Mix3:28The Wrong PlaceUniversal
21UMGIM50418
Single
Digital
11/06/2021
»» alles tonen

Hooverphonic   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mad About You20/01/2001839
Jackie Cane01/12/20011001
Sometimes29/03/2003695
The Night Before12/02/2011971
The Wrong Place29/05/2021891
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Presents Jackie Cane05/04/2003872
The Night Before05/02/2011343
With Orchestra17/03/2012691
Reflection23/11/2013511
In Wonderland26/03/2016262
Looking For Stars22/12/2018741
Hidden Stories15/05/2021261
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.78Hooverphonic - The Wrong Place (Reviews: 50)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Bearcat
***
ESC2021
Belgium

Het nummer kabbelt wat door
Niet echt indrukwekkend helaas

Patrick3
******
Uitstekend duimen voor een plaats bij de eerste 10 op het ESC

gherkin
****
Niet Release Me maar dit zal dan het nummer worden waarmee Hooverphonic ons land vertegenwoordigt op het Songfestival. Persoonlijk vind ik het al beter dan die "voorganger" en in het algemeen zeker wel fijn geslaagde muziek van deze groep.

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
ESC 2021 - Belgium

Ein solider Titel der mir etwas zu belanglos daher kommt. Wird knapp mit dem Finale.

Wolfke
***
Geen compleet fiasco, maar of dit iets gaat doen op het ESC Contest in Amsterdam daar heb ik dik mijn twijfels over? Als ze de halve finale welliswaar overleven denk ik dat ze ergens rond een 15de plaats zullen stranden... Hooverphonic is al lang niet meer wat het geweest is... Te zagerige en saaie kleurloze nummers de laatste jaren.

Richard (NL)
******
Wel oké, ben benieuwd of ze de finale halen....?

Zelfs de volle 6******, het nummer moet groeien. Maar ik vind het heel goed.
Laatst gewijzigd: 22/05/2021 11:21

Jeroen68
***
aardig, maar weet me niet te raken

Topbart
****
prima, degelijke song. Professioneel uitgevoerd maar 4 sterren is voldoende
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?