Het Holland Duo - Samen

Cover Het Holland Duo - Samen
7" Single
Pico 1025 (nl)

Nummer

Jaar:1989
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/05/1989 (Positie 96)
Laatste week notering:15/07/1989 (Positie 99)
Piekpositie:30 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:10763 (401 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 30 / Weken: 11

Tracks

1989
7" Single Pico 1025 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Samen
2.'n Boeketje rode rozen
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
SamenPico
1025
Single
7" Single
1989

Het Holland Duo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Samen06/05/19893011
Sei rimasta sola16/09/1989519
Barcelona27/01/1990616
Arrivederci Roma14/07/1990785
'n trip naar niemandsland21/03/1992706
Hopeloos alleen05/12/1992388
Donderdag de zevende01/05/1993383
Kerstmis is een feest voor iedereen (De Hollandse Kerststerren)04/01/1997961
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Als het Hollands mag zijn!26/08/19892810
Ik hou van Hollands13/04/1991388
Ik hou van Hollands Deel 221/03/19921319
Als het kerstmis wordt12/12/1992534
Ik hou van Hollands Deel 310/04/1993726
Geen ander als jij16/07/19941513
Samen met jou20/05/1995288
'n rondje Hollands18/11/1995663
Samen zijn17/05/1997626
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Één van de klassiekers van: "Jan Verhoeven & Marianne Weber", alias: "Het Holland Duo", uit mei 1989 !!! Helemaal niet slecht eigenlijk !!! (NL Tip 30: 5 wk / # 8) ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?