Henk Dissel - Jij en ik (nog één keer samen)

Cover Henk Dissel - Jij en ik (nog één keer samen)
Cover

Nummer

Jaar:2015
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:07/02/2015 (Positie 51)
Laatste week notering:07/03/2015 (Positie 93)
Piekpositie:17 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:13184 (297 Punten)
Oranje Top 30:07/02/2015 / Piek: 1 / Weken: 10
In de landen:
nl  Piek: 17 / Weken: 5

Henk Dissel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik wil jou20/06/2009953
Vanavond07/08/2010524
Ik geloof nog steeds in jou18/12/2010347
Alleen maar jou04/06/2011743
Denk je nog wel aan mij12/11/2011286
Lange nacht21/04/20122517
Een bom20/10/20124610
Kerstmis15/12/2012326
Dansen01/06/20132614
Rood fruit28/09/20132215
Alle hoeken08/03/2014319
Vlinderslag27/09/2014675
Jij en ik (nog één keer samen)07/02/2015175
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stap voor stap19/03/2016212
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Mooie cover van de "Memories Band" (2002) door de 23 jarige Nederlandse zanger uit Zeist: "Henk Dissel" !!! Maar het origineel, uit het TV-programma: "Memories", toen gepresenteerd door de blonde: "Anita Witzier", scoort een ster meer !!! Gezongen in die tijd door: "Ferry van Leeuwen", overigens ☺!!!

wilwilwel
****
Bloed zweet en Tranen is voor deze zanger overbodig, deze vind zelf de weg wel!
Mooie plaat!

RV
****
Redelijke cover, maar over het algemeen vind ik het refrein een beetje tegenvallen vergeleken met de verses, ook bij het origineel.

Patrick3
*****
Fijn nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?