Heideroosjes - Infocalyps

Cover Heideroosjes - Infocalyps
Digital
Fairytale 5051083173049 (nl)
CD
Fairytale 5051083174749 (nl)
Cover Heideroosjes - Infocalyps
LP
Fairytale 5051083173056 (nl)

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/10/2021 (Positie 34)
Laatste week notering:09/10/2021 (Positie 34)
Piekpositie:34 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:13263 (67 Punten)
Vinyl 33:09/10/2021 / Piek: 3 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 34 / Weken: 1
be  Piek: 28 / Weken: 1 (V)

Tracks

24/09/2021
Digital Fairytale 5051083173049 [nl] / EAN 5051083173049
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/10/2021
CD Fairytale 5051083174749 [nl] / EAN 5051083174749
Toon detailsAlles beluisteren
   
01/10/2021
LP Fairytale 5051083173056 [nl] / EAN 5051083173056
Toon detailsAlles beluisteren
   

Heideroosjes   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Klapvee06/07/1996395
Würst & Käse27/09/1997742
Damclub Hooligan20/12/2003544
Lekker belangrijk24/03/2007931
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Fifi25/05/19961527
Kung-Fu (De Heideroosjes)18/10/1997158
Schizo (De Heideroosjes)15/05/19992414
Fast Forward02/06/2001373
It's A Life18/05/2002424
Sinema21/02/2004395
Chapter Eight: The Golden State17/03/2007303
20 Years: Ode & Tribute13/06/2009292
Cease-Fire26/11/2011652
Infocalyps09/10/2021341
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Year In The Life Of... - Five Songs And The Movie! [DVD]25/03/2006142
Theatershow Manie! Manie! [DVD]12/02/2011291
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6Heideroosjes - Infocalyps (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
******
De band was eigenlijk non actief maar de pandemie heeft de band weer verleid nieuw materiaal te maken. met dit resultaat.
Klinkt weer als vanouds. De kritische, cynische, recht voor de raap teksten over onderwerpen als de pandemie, wappies, fakenieuws, 15, 16 jarige tieners die elkaar doodsteken door drillrap. Nemen geen blad voor de mond in wederom venijnige punkrocksongs.
Zo kennen we Heideroosjes weer.
Als groot liefhebber van deze band ben ik blij met dit materiaal.
Laatst gewijzigd: 24/09/2021 23:34
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?