Harry Styles - Music For A Sushi Restaurant

Charts

Binnenkomst:28/05/2022 (Positie 14)
Laatste week notering:11/06/2022 (Positie 72)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:17382 (172 Punten)
In de landen:
fr  Piek: 97 / Weken: 1
nl  Piek: 14 / Weken: 3
be  Piek: 47 / Weken: 1 (V)
se  Piek: 34 / Weken: 2
no  Piek: 24 / Weken: 1
dk  Piek: 22 / Weken: 1
it  Piek: 68 / Weken: 1
es  Piek: 74 / Weken: 1
pt  Piek: 8 / Weken: 4
au  Piek: 4 / Weken: 4
nz  Piek: 4 / Weken: 4

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13Harry's HouseColumbia
19658707272
Album
CD
20/05/2022

Harry Styles   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sign Of The Times15/04/20172613
Sweet Creature20/05/2017781
Lights Up19/10/2019367
Watermelon Sugar23/11/2019471
Adore You14/12/20192425
Golden07/11/2020556
As It Was09/04/2022113
Late Night Talking28/05/202266
Music For A Sushi Restaurant28/05/2022143
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Harry Styles20/05/20171170
Fine Line21/12/20191133
Harry's House28/05/202216
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.19Harry Styles - Music For A Sushi Restaurant (Reviews: 16)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Leuk begin van het nieuwste album van Harry Styles.

bluezombie
****
.

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
Guter Opener der seine starken Momente hat, overall mich aber kalt lässt.
4*+

irelander
**
Really feels overproduced to the point of being quite watered down. Perhaps there's the "Uptown Funk" comparisons to make, where that may be what he was going for. Just okay but one of the weaker moments. Edit: phwar if it's not one of the worst produced songs in a seriously long time
Laatst gewijzigd: 25/06/2022 14:52
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?