Harry Styles - Matilda

Charts

In de landen:
ch  Piek: 23 / Weken: 2
at  Piek: 21 / Weken: 2
fr  Piek: 103 / Weken: 1
se  Piek: 25 / Weken: 2
no  Piek: 23 / Weken: 1
dk  Piek: 24 / Weken: 1
it  Piek: 61 / Weken: 1
es  Piek: 80 / Weken: 1
pt  Piek: 4 / Weken: 4
au  Piek: 3 / Weken: 4
nz  Piek: 3 / Weken: 4

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:06Harry's HouseColumbia
19658707272
Album
CD
20/05/2022

Harry Styles   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sign Of The Times15/04/20172613
Sweet Creature20/05/2017781
Lights Up19/10/2019367
Watermelon Sugar23/11/2019471
Adore You14/12/20192425
Golden07/11/2020556
As It Was09/04/2022113
Late Night Talking28/05/202266
Music For A Sushi Restaurant28/05/2022143
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Harry Styles20/05/20171170
Fine Line21/12/20191133
Harry's House28/05/202216
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.13Harry Styles - Matilda (Reviews: 15)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Ergens halverwege dat nieuwe album vinden we deze Matilda. En dat is zeker wel heel schoon in orde.

bluezombie
****
!

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
Ganz gut ja, aber nichts was mir ihm Ohr festhängt.

irelander
****
thiisssssssss is forrrrrrrr… okay but this is pretty nice. 3.5
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?