Harry Styles - Late Night Talking

Cover Harry Styles - Late Night Talking
Digital
Erskine / Columbia

Nummer

Jaar:2022
Muziek/Tekst:Harry Styles
Kid Harpoon
Producer:Kid Harpoon
Tyler Johnson
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/05/2022 (Positie 6)
Laatste week notering:02/07/2022 (Positie 33)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:9765 (477 Punten)
Airplay:04/06/2022 / Piek: 16 / Weken: 5
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 5
de  Piek: 83 / Weken: 1
at  Piek: 9 / Weken: 4
fr  Piek: 32 / Weken: 3
nl  Piek: 6 / Weken: 6
be  Piek: 10 / Weken: 3 (V)
se  Piek: 9 / Weken: 4
fi  Piek: 15 / Weken: 1
no  Piek: 9 / Weken: 1
dk  Piek: 9 / Weken: 4
it  Piek: 25 / Weken: 2
es  Piek: 49 / Weken: 2
pt  Piek: 3 / Weken: 4
au  Piek: 2 / Weken: 4
nz  Piek: 2 / Weken: 4

Tracks

20/05/2022
Digital Erskine / Columbia (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Late Night Talking
  2:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:58Harry's HouseColumbia
19658707272
Album
CD
20/05/2022
2:58Late Night TalkingErskine / Columbia
Single
Digital
20/05/2022

Harry Styles   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sign Of The Times15/04/20172613
Sweet Creature20/05/2017781
Lights Up19/10/2019367
Watermelon Sugar23/11/2019471
Adore You14/12/20192425
Golden07/11/2020556
As It Was09/04/2022113
Late Night Talking28/05/202266
Music For A Sushi Restaurant28/05/2022143
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Harry Styles20/05/20171170
Fine Line21/12/20191133
Harry's House28/05/202216
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.22Harry Styles - Late Night Talking (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Ook hiermee zorgt Harry wel voor toffe muziek.

bluezombie
****
.

irelander
****
Quite like the beat in the verses, pretty decent tune. 3.5

AsItWas
******
pretty decent

chartwatchNL
****
Laid back pop plaatje.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?