Harry Styles - Grapejuice

Charts

In de landen:
fr  Piek: 133 / Weken: 1
se  Piek: 48 / Weken: 1
no  Piek: 32 / Weken: 1
dk  Piek: 35 / Weken: 1
it  Piek: 93 / Weken: 1
es  Piek: 92 / Weken: 1
pt  Piek: 16 / Weken: 4
au  Piek: 9 / Weken: 3
nz  Piek: 40 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12Harry's HouseColumbia
19658707272
Album
CD
20/05/2022

Harry Styles   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sign Of The Times15/04/20172613
Sweet Creature20/05/2017781
Lights Up19/10/2019367
Watermelon Sugar23/11/2019471
Adore You14/12/20192425
Golden07/11/2020556
As It Was09/04/2022113
Late Night Talking28/05/202266
Music For A Sushi Restaurant28/05/2022143
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Harry Styles20/05/20171170
Fine Line21/12/20191133
Harry's House28/05/202216
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Harry Styles - Grapejuice (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Deze jonge kerel is één van dé namen uit de muziekwereld de laatste tijd. En ook dit bewijst dat dat niet onterecht is.

bluezombie
****
.

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
An einem warmen Sommerabend, den Sonnenuntergang während einem Roadtrip am Strand. So hört sich dass für mich an.

irelander
****
Starts off very promisingly but it does fizz out a bit. 3.5
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?