Harry Styles - Daydreaming

Charts

In de landen:
fr  Piek: 172 / Weken: 1
se  Piek: 64 / Weken: 1
pt  Piek: 22 / Weken: 4
au  Piek: 12 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:07Harry's HouseColumbia
19658707272
Album
CD
20/05/2022

Harry Styles   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sign Of The Times15/04/20172613
Sweet Creature20/05/2017781
Lights Up19/10/2019367
Watermelon Sugar23/11/2019471
Adore You14/12/20192425
Golden07/11/2020556
As It Was09/04/2022113
Late Night Talking28/05/202266
Music For A Sushi Restaurant28/05/2022143
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Harry Styles20/05/20171170
Fine Line21/12/20191133
Harry's House28/05/202216
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.36Harry Styles - Daydreaming (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Er is een nieuw album van Harry Styles dat ongetwijfeld wel zeer succesvol zal worden. Wat wel mag met muziek als dit hier daarop.

bluezombie
****
.

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
Eingängig allemal, hat aber einen hohen Nervfaktor. 4*+

irelander
****
The "ba-da-ya-ba" bit is pretty catchy and I like the funky riffs and brass section. 3.5
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?