Harry Styles - Cinema

Charts

In de landen:
fr  Piek: 154 / Weken: 1
se  Piek: 61 / Weken: 1
dk  Piek: 39 / Weken: 1
es  Piek: 100 / Weken: 1
pt  Piek: 15 / Weken: 4
au  Piek: 11 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:03Harry's HouseColumbia
19658707272
Album
CD
20/05/2022

Harry Styles   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sign Of The Times15/04/20172613
Sweet Creature20/05/2017781
Lights Up19/10/2019367
Watermelon Sugar23/11/2019471
Adore You14/12/20192425
Golden07/11/2020556
As It Was09/04/2022113
Late Night Talking28/05/202266
Music For A Sushi Restaurant28/05/2022143
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Harry Styles20/05/20171170
Fine Line21/12/20191133
Harry's House28/05/202216
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57Harry Styles - Cinema (Reviews: 14)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
De laatste tijd is deze jonge man echt wel aan het uitgroeien tot één van de grootste namen in de muziekwereld. En niet onterecht als je muziek als dit hoort.

bluezombie
****
.

Bearcat
***
Aardig

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Ein Highlight auf der zweiten Albumhälfte!
Könnte ich mir auch gut als Single vorstellen.

irelander
****
Decent bass riff and the verses are cool and it kind of goes for a "Get Lucky" thing, but it does drop away in the second half. 3.5
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?