Harry Styles - Boyfriends

Charts

In de landen:
se  Piek: 44 / Weken: 1
no  Piek: 30 / Weken: 1
pt  Piek: 25 / Weken: 3
au  Piek: 15 / Weken: 2

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:14Harry's HouseColumbia
19658707272
Album
CD
20/05/2022

Harry Styles   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sign Of The Times15/04/20172613
Sweet Creature20/05/2017781
Lights Up19/10/2019367
Watermelon Sugar23/11/2019471
Adore You14/12/20192425
Golden07/11/2020556
As It Was09/04/2022113
Late Night Talking28/05/202266
Music For A Sushi Restaurant28/05/2022143
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Harry Styles20/05/20171170
Fine Line21/12/20191133
Harry's House28/05/202216
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.38Harry Styles - Boyfriends (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
In Harry's House hebben ze goede liedjes. Zoals ook dit hier.

bluezombie
****
.

Fabio (auch Fabi GaGa)
****
Sowas ist halt nicht meine Musik und lässt mich wie so oft kalt.
Schlecht ists aber natürlich nicht.
4*-

irelander
***
Not completely unlike "Cossack Tide" from the recent Augie March album, just without the pay-off. 3.25
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?