Harry Styles - As It Was

Cover Harry Styles - As It Was
Digital
Columbia 19658903272

Nummer

Jaar:2022
Muziek/Tekst:Harry Styles
Kid Harpoon
Tyler Johnson
Producer:Kid Harpoon
Tyler Johnson
Gecoverd door:Flying Fingers
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/04/2022 (Positie 1)
Laatste week notering:14/05/2022 (Positie 1)
Piekpositie:1 (6 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:7620 (600 Punten)
Airplay:09/04/2022 / Piek: 5 / Weken: 6
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 6
de  Piek: 1 / Weken: 6
at  Piek: 1 / Weken: 5
fr  Piek: 1 / Weken: 5
nl  Piek: 1 / Weken: 6
be  Piek: 1 / Weken: 6 (V)
  Piek: 1 / Weken: 6 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 4
fi  Piek: 2 / Weken: 4
no  Piek: 2 / Weken: 4
dk  Piek: 1 / Weken: 4
it  Piek: 7 / Weken: 4
es  Piek: 10 / Weken: 4
pt  Piek: 2 / Weken: 4
au  Piek: 1 / Weken: 4
nz  Piek: 1 / Weken: 4

Tracks

31/03/2022
Digital Columbia 19658903272 (Sony) / EAN 0196589032720
Toon detailsAlles beluisteren
1.As It Was
  2:48
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:48As It WasColumbia
19658903272
Single
Digital
31/03/2022

Harry Styles   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sign Of The Times15/04/20172613
Sweet Creature20/05/2017781
Lights Up19/10/2019367
Watermelon Sugar23/11/2019471
Adore You14/12/20192425
Golden07/11/2020556
As It Was09/04/202216
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Harry Styles20/05/20171163
Fine Line21/12/20191126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.16Harry Styles - As It Was (Reviews: 44)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Er komt een nieuw album aan van Harry Styles later dit jaar en dit is alvast een eerste indruk. Zonder z'n beste solonummer te zijn toch een vrij toffe bedoeling nog.

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Ziemlich eingängig und eine super Leadsingle welche hoffentlich ein Hit wird!
Gefällt mir sehr gut. 5*+

bluezombie
****
!

nirvanamusic87
****
Sounds good, but not sure I'll remember this in future. His second UK#1. UK#1 for 6 weeks and Ireland#1. US#1.
Laatst gewijzigd: 13/05/2022 22:50

Jeroen68
****
Bij een andere uitvoerende was dit zeker niet zo'n grote hit geworden, maar het klinkt best lekker

irelander
****
Part of the verses are structured in a way that they sound a bit like "Stood a Chance" by Taking Back Sunday. Other than that unsurprisingly esoteric musing, I do think this is more than solid enough and the chorus goes down well.

AzYetFan
**
I don't like it
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?