Harry Styles - As It Was

Cover Harry Styles - As It Was
Digital
Erskine / Columbia 19658903272

Charts

Binnenkomst:09/04/2022 (Positie 1)
Laatste week notering:20/01/2024 (Positie 94)
Piekpositie:1 (8 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:90
Positie aller tijden:17 (5792 Punten)
Airplay:09/04/2022 / Piek: 1 / Weken: 67
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 105
de  Piek: 1 / Weken: 88
at  Piek: 1 / Weken: 85
fr  Piek: 1 / Weken: 104
nl  Piek: 1 / Weken: 90
be  Piek: 1 / Weken: 90 (V)
  Piek: 1 / Weken: 37 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 59
fi  Piek: 2 / Weken: 19
no  Piek: 2 / Weken: 47
dk  Piek: 1 / Weken: 39
it  Piek: 3 / Weken: 63
es  Piek: 10 / Weken: 73
pt  Piek: 1 / Weken: 105
au  Piek: 1 / Weken: 93
nz  Piek: 1 / Weken: 73

Tracks

31/03/2022
Digital Erskine / Columbia 19658903272 (Sony) / EAN 0196589032720
Toon detailsAlles beluisteren
1.As It Was
  2:48
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:48As It WasErskine / Columbia
19658903272
Single
Digital
31/03/2022
2:47Harry's HouseErskine / Columbia
19658707272
Album
CD
20/05/2022

Harry Styles   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sign Of The Times15/04/20172614
Sweet Creature20/05/2017781
Lights Up19/10/2019367
Watermelon Sugar23/11/2019474
Adore You14/12/20192426
Golden07/11/2020557
As It Was09/04/2022190
Late Night Talking28/05/2022626
Music For A Sushi Restaurant28/05/2022143
Satellite10/06/2023492
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Harry Styles20/05/20171230
Fine Line21/12/20191226
Harry's House28/05/2022199
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17Harry Styles - As It Was (Reviews: 103)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Er komt een nieuw album aan van Harry Styles later dit jaar en dit is alvast een eerste indruk. Zonder z'n beste solonummer te zijn toch een vrij toffe bedoeling nog.

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Ziemlich eingängig und eine super Leadsingle welche hoffentlich ein Hit wird!
Gefällt mir sehr gut. 5*+

bluezombie
*****
!
Laatst gewijzigd: 13/02/2023 00:47

nirvanamusic87
****
Sounds good, certainly catchy. His second UK#1. UK#1 for 10 weeks and Ireland#1. US#1.

Best British Single at The Brits, 2023.
Laatst gewijzigd: 11/02/2023 23:15

Jeroen68
****
Bij een andere uitvoerende was dit zeker niet zo'n grote hit geworden, maar het klinkt best lekker

irelander
****
Part of the verses are structured in a way that they sound a bit like "Stood a Chance" by Taking Back Sunday. Other than that unsurprisingly esoteric musing, I do think this is more than solid enough and the chorus goes down well.

AzYetFan
**
I don't like it

AsItWas
******
Love It!

Chemmical
****
It's fine, likable, but quite a step down from his previous releases. Still, the best song on his new album by miles.

chartwatchNL
****
Fijne popplaat.

Hawkman1
****
4.2* Easy ‘background’ music. I like it on occassion

Brutusfuratu
****
Niet zo sterk als sign of the times maar mag er wel zijn

Bearcat
*****
Best leuk plaatje

hugo1960
***
Redelijk plaatje, dat inmiddels al 17 weken! op nummer 1 staat in de top 40.

Gunther1983
*
Bagger en triestig dat dit een nummer 1 is geweest

Mark1984
***
Hij heeft veel betere hits gemaakt,toch een voldoende.

Patrick3
******
De internationale zomerhit

Bert E.
**
Zwakjes

Johanreviews
****
Moeilijk te missen in 2022 deze, maar klinkt zeker niet kwaad.

Richard (NL)
******
Een echte oorwurm. Klasse song.

flubbie
******
Na ‘tig’ weken nog altijd heeeeeeerlijk om naar te luisteren. De mash up met “Maybe Your The Problem” van Ava Max is ook fantastisch. De vraag bij deze 2 is: wie heeft het van wie gejat, maar ja dat maakt mij eigenlijk niks uit ze zijn beiden fantastisch! Verdient een veel hogere score….

xl3
******
Verassend leuk nummer

BeansterBarnes
*****
Pure pop fantasia for me, Harry's was always on a winner here!

P = 95

BingTheKing
****
Best aardig

vDijKv
******
aanstekelijk nummer, vond het gelijk goed, en op répeat :-) normaal heb ik niets met deze artiest.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?