Haddaway - Love Makes

Cover Haddaway - Love Makes
Cover
Cover Haddaway - Love Makes
CD-Single
ZYX ZYX 9514-8

Nummer

Jaar:2002
Muziek/Tekst:HhH
Producer:Haddaway
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 81 / Weken: 2

Tracks

04/03/2002
CD-Single ZYX ZYX 9514-8 / EAN 0090204978656
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love Makes (Radio Version)
3:41
2.Love Makes (Extended Mix)
5:02
3.Love Makes (Instrumental Version)
3:39
   
15/09/2003
CD-Maxi Golden Dance Classics 2310-8 (ZYX) / EAN 0090204959709
Toon detailsAlles beluisteren
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Version3:41Love MakesZYX
ZYX 9514-8
Single
CD-Single
04/03/2002
Extended Mix5:02Love MakesZYX
ZYX 9514-8
Single
CD-Single
04/03/2002
Instrumental Version3:39Love MakesZYX
ZYX 9514-8
Single
CD-Single
04/03/2002
3:42Love MakesZYX
20620-2
Album
CD
20/05/2002

Haddaway   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
What Is Love17/04/1993120
Life14/08/1993313
I Miss You04/12/19931710
Rock My Heart02/04/1994179
Fly Away06/05/1995107
Catch A Fire26/08/1995234
What Is Love - Reloaded01/11/20031001
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Album25/09/19931637
The Drive15/07/1995548
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.31Haddaway - Love Makes (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Bearcat
****
Geflopte single in NL
Toch ruim voldoende
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?