HIM - Wings Of A Butterfly

Cover HIM - Wings Of A Butterfly
Cover
Cover HIM - Wings Of A Butterfly
7" Picture Single
Sire 5439 15962 7 (eu)
Cover HIM - Wings Of A Butterfly
7" Picture Single

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Valo
Producer:Tim Palmer
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 28 / Weken: 11
de  Piek: 10 / Weken: 11
at  Piek: 12 / Weken: 12
se  Piek: 12 / Weken: 14
fi  Piek: 1 / Weken: 7
no  Piek: 18 / Weken: 1
it  Piek: 20 / Weken: 8
es  Piek: 3 / Weken: 9

Tracks

05/09/2005
CD-Maxi Sire 9362 42826-2 (Warner) / EAN 0093624282624
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wings Of A Butterfly
  3:32
2.And Love Said No (616 Version)
4:19
3.Vampire Heart (Live)
5:14
Extras:
Video
   
2005
7" Picture Single Sire 5439 15962 7 (Warner) [eu] / EAN 0054391596277
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wings Of A Butterfly
  
2.Poison Heart
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:32Wings Of A ButterflySire
9362 42826-2
Single
CD-Maxi
05/09/2005
3:32Suomipoppia 7Sony BMG
82876744302
Compilatie
CD
2005
Wings Of A ButterflySire
5439 15962 7
Single
7" Picture Single
2005
3:33Broken Dreams 2WSM
505101 122905 3
Compilatie
CD
27/02/2006
3:30XX - Two Decades Of Love MetalRCA
88725452272
Album
CD
26/10/2012

HIM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Join Me06/05/2000339
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Razorblade Romance10/06/2000784
And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)27/03/2004717
Dark Light01/10/2005254
Venus Doom22/09/2007362
Screamworks: Love In Theory And Practice, Chapters 1-1320/02/2010441
Tears On Tape04/05/2013891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.27 (Reviews: 81)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
09/09/2005 23:03
zadranin
**
I tought they retired......this is more than bad
25/09/2005 15:04
saßy
******
That's Hot!
16/04/2008 22:41
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een ø plaat van "HIM" uit begin september 2005 !!! Bereikte in Finland zelfs de # 1 !!! Ja, sorry dat vind ik net een beetje overdreven !!! Deed in Nederland helaas niets !!! Persoonlijk kom ik toch op de 4 sterren !!!

alleyt1989
***
i don't mind it i like the guitar

wefoundove
****
none the less
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?