HIM - Right Here In My Arms

Cover HIM - Right Here In My Arms
CD-Maxi
SuperSonic 74321 74857 2 (eu)

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Ville Valo
Producer:John Fryer
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 45 / Weken: 12
de  Piek: 22 / Weken: 10
fi  Piek: 1 / Weken: 15

Tracks

06/03/2000
CD-Maxi SuperSonic 74321 74857 2 (BMG) [eu] / EAN 0743217485726
Toon detailsAlles beluisteren
1.Right Here In My Arms (Radio Edit)
  3:23
2.Join Me (In Death Razorblade Mix)
3:36
3.The Heartless (Space Jazz Dubmen Mix)
3:58
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit3:23Right Here In My ArmsSuperSonic
74321 74857 2
Single
CD-Maxi
06/03/2000
4:00Crossing All Over! Vol. 11Supersonic
052
Compilatie
CD
03/04/2000
Just The Best 2/2000Ariola
74321 75934 2
Compilatie
CD
02/05/2000
3:23Bravo Hits 29 [Swiss Edition]WSM
9548-38664-2
Compilatie
CD
26/05/2000
3:23Bravo Hits 29WSM
9548-38662-2
Compilatie
CD
26/05/2000
»» alles tonen

HIM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Join Me06/05/2000339
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Razorblade Romance10/06/2000784
And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)27/03/2004717
Dark Light01/10/2005254
Venus Doom22/09/2007362
Screamworks: Love In Theory And Practice, Chapters 1-1320/02/2010441
Tears On Tape04/05/2013891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.12 (Reviews: 69)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
13/02/2006 00:46
Snormobiel Beusichem
**
Vind ik helaas een zwakke zanger en nummer uit eind 1999 !!! Verveeld na 2 x luisteren !!! Ik denk dat ik zelf maar ga zingen !!! Was ook geen hit in Holland !!!

wefoundove
***
average

BeansterBarnes
****
Cool track.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?