HIM - Join Me

Cover HIM - Join Me
CD-Maxi
SuperSonic 74321 70453 2 (eu)

Nummer

Jaar:1999
Muziek/Tekst:Ville Valo
Producer:John Fryer
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/05/2000 (Positie 90)
Laatste week notering:01/07/2000 (Positie 81)
Piekpositie:33 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:9845 (442 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 8 / Weken: 26
de  Piek: 1 / Weken: 22
at  Piek: 2 / Weken: 13
nl  Piek: 33 / Weken: 9
be  Piek: 37 / Weken: 6 (V)
se  Piek: 52 / Weken: 1
fi  Piek: 1 / Weken: 37
it  Piek: 30 / Weken: 1
es  Piek: 15 / Weken: 5

Tracks

02/11/1999
CD-Maxi SuperSonic 74321 70453 2 (BMG) [eu] / EAN 0743217045326
Toon detailsAlles beluisteren
1.Join Me
  3:39
2.It's All Tears (Unplugged Live At Radio Extrem, Finland 1997)
3:48
3.Rebel Yell (Live)
5:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39Join MeSuperSonic
74321 70453 2
Single
CD-Maxi
02/11/1999
3:39Bravo Supershow 2000Ariola
74321 72669 2
Compilatie
CD
28/02/2000
In Death Razorblade Mix3:36Right Here In My ArmsSuperSonic
74321 74857 2
Single
CD-Maxi
06/03/2000
3:39Ö3 Greatest Hits Vol. 10Amadeo
541 502-2
Compilatie
CD
22/03/2000
3:39Bravo Hits 28 [Swiss Edition]Universal
541 284-2
Compilatie
CD
28/03/2000
»» alles tonen

HIM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Join Me06/05/2000339
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Razorblade Romance10/06/2000784
And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)27/03/2004717
Dark Light01/10/2005254
Venus Doom22/09/2007362
Screamworks: Love In Theory And Practice, Chapters 1-1320/02/2010441
Tears On Tape04/05/2013891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.62 (Reviews: 211)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
09/11/2004 20:29
zadranin
******
The best one from HIM
28/11/2006 19:50
okii
*****
yes
30/11/2006 18:16
Snormobiel Beusichem
**
▓ Het lijkt wel of bijna iedereen hier doof is ??? Man oh man wat een beroerde en slechte plaat van "Him" uit begin november 1999 !!! Alleen de muziek redt hierbij nog de eer door er hier nog een extra ster uittehalen !!! In mei 2000 probeerde hij er de Hollandse hitlijsten ermee te veroveren !!! Het werd gelukkig maar een bescheiden "Hitje" !!! (NL Top 40: 6 wk / # 18) !!!

BeansterBarnes
****
Cool track.

Topbart
**
matig

wefoundove
****
nice, never gets old

Rootje
**
Slapjes. Metal, zo als HIM zich presenteert, kan ik het niet noemen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?