HIM - In Joy And Sorrow / Pretending

Cover HIM - In Joy And Sorrow / Pretending
CD-Single
RCA 0886970289573
CD-Maxi
RCA 0886970289528

Nummer

Jaar:2006
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
fi  Piek: 1 / Weken: 9

Tracks

2006
CD-Single RCA 0886970289573 (Sony BMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.In Joy And Sorrow
  
2.Pretending (Acoustic Version)
   
2006
CD-Maxi RCA 0886970289528 (Sony BMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   

HIM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Join Me06/05/2000339
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Razorblade Romance10/06/2000784
And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)27/03/2004717
Dark Light01/10/2005254
Venus Doom22/09/2007362
Screamworks: Love In Theory And Practice, Chapters 1-1320/02/2010441
Tears On Tape04/05/2013891
 

Reviews

Reviews voor HIM - In Joy And Sorrow
Puntengemiddelde: 4.19 (Reviews: 48)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
09/11/2004 20:28
zadranin
**
....no...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?