HIM - In Joy And Sorrow

Cover HIM - In Joy And Sorrow
Cover

Nummer

Jaar:2001
Muziek/Tekst:Ville Valo
Producer:HIM
T.T. Oksala
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 98 / Weken: 1
de  Piek: 17 / Weken: 8
fi  Piek: 2 / Weken: 4

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:00Deep Shadows And Brilliant HighlightsGun
74321 87933 2
Album
CD
27/08/2001
4:00Deep Shadows And Brilliant Highlights [Limited Edition Digipak]Gun
74321 87934 2
Album
CD
27/08/2001
3:59Crossing All Over! Vol. 14Supersonic
089
Compilatie
CD
12/10/2001
3:33Bravo Hits 35Polystar
585 837-2
Compilatie
CD
19/10/2001
Radio Edit3:33Bravo Hits 35 [Swiss Edition]Universal
585 843-2
Compilatie
CD
19/10/2001
»» alles tonen

HIM   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Join Me06/05/2000339
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Razorblade Romance10/06/2000784
And Love Said No (The Greatest Hits 1997-2004)27/03/2004717
Dark Light01/10/2005254
Venus Doom22/09/2007362
Screamworks: Love In Theory And Practice, Chapters 1-1320/02/2010441
Tears On Tape04/05/2013891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.19 (Reviews: 48)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
09/11/2004 20:28
zadranin
**
....no...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?