Gruppo Sportivo - Great

Cover Gruppo Sportivo - Great
CD
Redline 8719325255003 (nl)

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/04/2018 (Positie 46)
Laatste week notering:05/05/2018 (Positie 39)
Piekpositie:39 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:11457 (117 Punten)
Combialbum:28/04/2018 / Piek: 46 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 39 / Weken: 2

Tracks

20/04/2018
CD Redline 8719325255003 [nl] / EAN 8719325255003
Toon detailsAlles beluisteren
   

Gruppo Sportivo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rock 'n Roll01/04/1978165
Hey Girl23/12/1978139
Disco Really Made It03/03/1979109
Sleeping Bag16/06/1979434
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
10 Mistakes08/04/19781617
Back To 7811/11/1978328
Buddy Odor Is A Gas! (The Buddy Odor Stop)01/12/1979434
Copy Copy05/07/1980492
The Secret Of Success19/03/2011433
The Golden Years Of Dutch Pop Music18/11/2017851
Great28/04/2018392
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?