Greenfield & Cook - Only Lies

Cover Greenfield & Cook - Only Lies
Cover
Cover Greenfield & Cook - Only Lies
Cover
Cover Greenfield & Cook - Only Lies
7" Single
Polydor 2050 134 (de)
Cover Greenfield & Cook - Only Lies
Cover

Nummer

Jaar:1971
Muziek/Tekst:Rink Greenfield
Peter Cook
Producer:Jaap Eggermont
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/10/1971 (Positie 17)
Laatste week notering:18/12/1971 (Positie 17)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2574 (1092 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 12
be  Piek: 7 / Weken: 10 (V)

Tracks

1971
7" Single Polydor 2050 134 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Only Lies
  3:30
2.Your Return
2:02
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30Only LiesPolydor
2050 134
Single
7" Single
1971
3:29Greenfield & CookPolydor
2480 102
Album
LP
1972
3:26The Best Of Greenfield & CookPolydor
2491 001
Album
LP
1973
3:30Remember The 70's Volume 1Arcade
ADEH 155
Compilatie
LP
1984
3:30Goud van Oud Volume 3Dino
DNLP 1176
Compilatie
LP
1988
»» alles tonen

Greenfield & Cook   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
A Day Begins08/05/197186
Only Lies02/10/1971612
Don't Turn Me Loose25/03/197258
Where03/06/1972165
Melody11/11/1972145
Easy Boy (And We All Prayed Together)30/06/197376
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Greenfield & Cook08/04/197268
The Golden Years Of Dutch Pop Music11/02/2017601
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 25)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
03/04/2008 16:14
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Prachtige plaat van platenproducent en zanger "Rink Groeneveld" en gitarist / zanger /componist "Peter Kok", beiden afkomstig uit de Haagse formatie "Hurricanes" !!! Met deze door "Jaap Eggermont" geproduceerde plaat uit september 1971 brak het duo helemaal door in eigen land !!! In 1973 ontvingen zij zelfs "De Zilveren Harp van Conamus" !!! (NL Top 40: 14 wk / # 4) !!!

DeejayDave
***
Zwakke plaat van Greenfield & Cook. "Only lies" is niet aan mij besteed.

aburex
*****
Zeer goed nummer van dit duo. Juist niet in mijn hitparade

naamloos
*****
De grootste hit van dit duo. Goed voor 5 sterren.

Patrick3
******
Een fijne oldie van Nederlandse bodem.

Percussionata
*****
14 weken Top 40 #4 / 371 punten

Laatst gewijzigd: 10/02/2012 14:46

Richard (NL)
******
Klasse song en wel 6* waard.

gherkin
*****
Goed nummer.

Patrick7781
*****
zeer aardig.

ericwyns
***
Wat zeemzoete song van het duo "Greenfield & Coke" die met "Only Lies" hun enige hit in de Vlaamse charts scoorden. Eind 1971/begin 1972 stonden ze met deze singel tien weken genoteerd en bereikten de zevende plaats als hoogste notering.
3+
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?