Green Day - Father Of All...

Cover Green Day - Father Of All...
Digital
Reprise 093624897613
Cover Green Day - Father Of All...
CD
Reprise 093624897637

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/02/2020 (Positie 15)
Laatste week notering:22/02/2020 (Positie 88)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:11770 (99 Punten)
Vinyl 33:15/02/2020 / Piek: 8 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 6
de  Piek: 2 / Weken: 4
at  Piek: 2 / Weken: 4
fr  Piek: 34 / Weken: 3
nl  Piek: 15 / Weken: 2
be  Piek: 11 / Weken: 3 (V)
  Piek: 7 / Weken: 7 (W)
se  Piek: 19 / Weken: 1
fi  Piek: 14 / Weken: 1
no  Piek: 12 / Weken: 1
it  Piek: 9 / Weken: 4
es  Piek: 7 / Weken: 7
pt  Piek: 3 / Weken: 4
au  Piek: 1 / Weken: 4
nz  Piek: 5 / Weken: 2

Tracks

07/02/2020
CD Reprise 093624897637 (Warner) / EAN 0093624897637
07/02/2020
LP Reprise 9362489764 (Warner) / EAN 0093624897644
07/02/2020
Digital Reprise 093624897613 (Warner) / EAN 0093624897613
Toon detailsAlles beluisteren
1.Father Of All...
  2:31
2.Fire, Ready, Aim
  1:52
3.Oh Yeah!
  2:51
4.Meet Me On The Roof
  2:39
5.I Was A Teenage Teenager
  3:44
6.Stab You In The Heart
  2:10
7.Sugar Youth
  1:54
8.Junkies On A High
  3:06
9.Take The Money And Crawl
  2:08
10.Graffitia
  3:18
   

Green Day   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Basket Case12/11/1994394
When I Come Around01/07/1995337
American Idiot11/09/2004378
Boulevard Of Broken Dreams04/12/20042511
Wake Me Up When September Ends09/07/20054410
The Saints Are Coming (U2 and Green Day)11/11/200619
Working Class Hero23/06/2007395
Know Your Enemy25/04/2009627
21 Guns25/07/2009893
Oh Love28/07/2012881
Let Yourself Go15/09/2012991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dookie28/01/1995543
Insomniac21/10/19952211
Nimrod01/11/1997803
Warning:28/10/2000841
American Idiot25/09/2004466
Bullet In A Bible19/11/20052612
21st Century Breakdown23/05/2009449
Awesome As F**k26/03/201197
¡Uno!29/09/201287
¡Dos!17/11/2012135
¡Tré!15/12/2012305
Revolution Radio15/10/2016415
Greatest Hits: God's Favorite Band25/11/2017771
Father Of All...15/02/2020152
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heart Like A Hand Grenade [DVD]21/11/2015141
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5Green Day - Father Of All... (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?