Green Day - Father Of All...

Cover Green Day - Father Of All...
Digital
Reprise -

Nummer

Jaar:2019
Muziek/Tekst:Green Day
Producer:Butch Walker
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

10/09/2019
Digital Reprise - (Warner)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Father Of All...
2:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:32Father Of All...Reprise
-
Single
Digital
10/09/2019

Green Day   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Basket Case12/11/1994394
When I Come Around01/07/1995337
American Idiot11/09/2004378
Boulevard Of Broken Dreams04/12/20042511
Wake Me Up When September Ends09/07/20054410
The Saints Are Coming (U2 and Green Day)11/11/200619
Working Class Hero23/06/2007395
Know Your Enemy25/04/2009627
21 Guns25/07/2009893
Oh Love28/07/2012881
Let Yourself Go15/09/2012991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Dookie28/01/1995543
Insomniac21/10/19952211
Nimrod01/11/1997803
Warning:28/10/2000841
American Idiot25/09/2004466
Bullet In A Bible19/11/20052612
21st Century Breakdown23/05/2009449
Awesome As F**k26/03/201197
¡Uno!29/09/201287
¡Dos!17/11/2012135
¡Tré!15/12/2012305
Revolution Radio15/10/2016415
Greatest Hits: God's Favorite Band25/11/2017771
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heart Like A Hand Grenade [DVD]21/11/2015141
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Tof klinkend nieuw werk van Green Day.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?