Goldfrapp - Yellow Halo

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Alison Goldfrapp
Will Gregory
Producer:Goldfrapp [Band]
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:42The SinglesParlophone / Mute
P301 1672 / 3011672
Album
CD
03/02/2012

Goldfrapp   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Utopia20/01/2001942
Strict Machine09/08/2003895
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Black Cherry13/09/2003912
Supernature27/08/2005364
Seventh Tree01/03/2008247
Head First27/03/2010472
Tales Of Us14/09/2013164
Silver Eye08/04/2017521
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.42Goldfrapp - Yellow Halo (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
***
It's nice, but not overly good.

LLonden
****
dit bevalt mij wel. 4+

gherkin
*****
Prima single van Goldfrapp.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?